|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok z drisko v vrtcu
1.10.2009 15:29:59   
M@mc@
Zaima me, kakšna navodila imate v primeru, da je v vrtcu otrok z drisko?
Previjanje, razkuževanje, klicanje staršev in ali so ta navodila interna?

Ali za vsakega otroka zamenjate papirnato podlogo, ko ga previjate?

Hvala. M.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.10.2009 14:08:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzgojiteljice pomoč prosim
1.10.2009 15:53:03   
janapan
Nisem sicer vzgojiteljica sem pa nekoč vzgojiteljici postavila podobno vpršanje. V našem vrtcu pri previjanju vsakič razkužijo previjalno mizo, ne glede na drisko ali ne.....

(odgovor članu M@mc@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2009 16:00:20   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: M@mc@

Zaima me, kakšna navodila iamte v primeru, da je v vrtcu otrok z drisko? Previjanje, razkuževanje, klicanje staršev in ali so ta navodila interna?

Ali za vsakega otroka zamenjate papirnato podlogo, ko ga previjate?

Hvala. M.

ne vem, a vam se ne zdi, da otrok z drisko ne sodi v vrtecuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu M@mc@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2009 16:59:55   
M@mc@
Ja, res otrok ne sodi v vrtec, če ima drisko. vendar v našem vrtcu žal ni takouser posted image

Starši pripeljejo driskajoče in tudi bruhajočeuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2009 18:09:07   
Anonimen
o tem, kakšni prihajajo otroci v vrtec, raje nebi sploh govorili.
v primeru driske, kot sprašuješ pa: če se ponovi 2 krat v zelo kratkem času, kličem starše. sicer pa vedno ko previjem otroka z drisko, preoblečem blazino na previjalni mizi, blazino pred tem razkužim z robčki za razkuževanje. papir ki ga imamo preko previjalne mize pa zamenjam za vsakim otrokom, tudi če je samo polulan.
žalostno je ko prihajajo otroci v vrtec bolni, samk to je krivda staršev. meni se tak otrok smili. takrat rabi tak otroček mamo, ne pa 13 kričačev ob sebi. no ja, naj vsak pred svojim pragom pometa.

lep pozdrav

(odgovor članu M@mc@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2009 20:55:30   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

žalostno je ko prihajajo otroci v vrtec bolni, samk to je krivda staršev. meni se tak otrok smili. takrat rabi tak otroček mamo, ne pa 13 kričačev ob sebi. no ja, naj vsak pred svojim pragom pometa.

lep pozdrav

samo malo! tvoja dolžnost je, da take otroke zavrneš, jih ne sprejmeš, ali kako?
drugače pa fajn, da skrbite za higieno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2009 21:07:57   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

lep pozdrav

samo malo! tvoja dolžnost je, da take otroke zavrneš, jih ne sprejmeš, ali kako?
drugače pa fajn, da skrbite za higieno.

Saj ne veš, da je otrok bolan. Zjutraj tak vsi celi zaspani in bogi zgledajo, starši pa nič ne povedo, da ima otrok drisko.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2009 9:59:33   
Lolek in Bolek
nisem vzgojiteljica, sem pa opazila, da nekateri starši svojih sploh ne opazujejo, vidijo pa hitro kako se tuj otrok grdo obnaša, in tuje smrklje. To mi je zelo žalostno. Jaz pa tujih sploh ne opazujem, ker mi je alfa in omega moj.user posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2009 14:31:17   
katicka
moja je v vrtecu imela drisko zaradi sprememb,... in je doma ni nikoli imela pa sem jo morala na preiskave vozit,.... da popizdiš me nekaj učijo kdaj je moj otrok bolan. če bi bila bolana je itak nebi vozila v vrtec, in se mi je zdravnica smejala ko sem pripeljala malo na pregled in je popolnoma zdrava. tak da fill komplicirajo že zaradi tote tupe gripe. kod da je v  nakupovalnem centru ne moreš dobit.

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2009 16:59:15   
mayci
Če ima otrok samo enkrat v dnevu bolj tekoče blato, potem še ne kličemo staršev, ker je lahko to posledica nečesa,kar je pojedel (npr.v tem času grozdje). Če se to ponovi večkrat,otrok spada v domačo nego...user posted image
Nisem pa še nikjer zasledila,da bi imel otrok drisko zaradi sprememb...user posted image
Podlogo zamenjamo za vsakim otrokom,ki ga previjemo.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2009 17:32:20   
Anonimen
glej BUŠICA, ko bi bilo le vse tako lepo kot ti praviš. mi v vrtcu NISMO kompetenetni, da otroka zavrnemo na podlagi osebnega suma na neko bolezen. in sploh, NISMO zdravniki, da bi "sodili na oko", kdo je zdrav in kdo ni. Mi lahko zavrnemo le vnetje oči, ki je jasno vidno. Tako pač je. npr, sem imela pirmer ko je mama zjutraj pripljala svojega otroka v vtrec in mi rekla, da je nekam vroč, da misli da bo zbolel. user posted image user posted image user posted image  Halo? štos je v tem, ko ti pol reče: ma kr pokličte me, sej sem doma!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  božček, no. in seveda,pripeljala ga je ob 6.00 in ob 7h je imel ta otrok 39,9 temperature. sm jo klicala in je v minuti pritekla ponj. sej smo vsi ljudje, sam a se tako dela? s svojim lastnim otrokom?
otrok pomeni delo za celo življenje, ne pa da ga sam maš, ker je kao moderno in ga imajo sosedovi. žalostno res. ne rečm da more mama na šiht. sam vrjemte mi, po mojih izkušnjah so mame, ki se daleč vozijo v službo velikokrat bolj skrbne in se prepričajo kaj je z otrokom, preden se odpeljejo na delo. zaradi tega pač (po moje) ker vedo da jih čaka ravno tako dolga pot nazaj po otročka.

Higiena mora bit tip top, tle ni debate! user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2009 19:43:01   
katicka
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Če ima otrok samo enkrat v dnevu bolj tekoče blato, potem še ne kličemo staršev, ker je lahko to posledica nečesa,kar je pojedel (npr.v tem času grozdje). Če se to ponovi večkrat,otrok spada v domačo nego...user posted image
Nisem pa še nikjer zasledila,da bi imel otrok drisko zaradi sprememb...user posted image
Podlogo zamenjamo za vsakim otrokom,ki ga previjemo.user posted image

ja naša je enkrat imela drisko v enem dnevu in še to v vrtecu pa so me klicali naj pridem po njo. ja valda da ima lahko otrok zaradi spremembe okolja, malo živčki,... drisko jaz ko sem živčna ali pa me kaj full boli jo tudi dobim ne vem zakaj je mali otrok nebi mogel dobiti ob spremembi okolja in navajanju nanj.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2009 20:42:20   
TiaSara
Naš je imel tudi pogosto kakšno drisko, pa tamala je še hujša, samo zaradi česa kar poje. In to lahko 100% potrdim, ker smo njuno blato kar naprej pregledovali. Torej nobenih virusov in bakterij, pa je vseeno driska, ki pa seveda ni nalezljiva. Tako da se res ne da od vzgojiteljic pričakovati, da bodo vsakega otroka z drisko poslale domov. Verjamem pa, da se res dogaja, da kakšen starš čisto bolnega otroka pripelje v vrtec.
Jaz imam srečo, da ko sem v dvomih uporabim "babica servis", če pa tega ne bi imela, pa ne vem kaj bi, ker razni kašlji pogosto zjutraj zgledajo najhujše, potem se pa čist pomirijo, da o naših driskah sploh ne govorim.

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?