ZoyaEva
|
Jaz sem bila z Levakovo izredno nezadovoljna. Tako tudi moje prijateljice. Na začetku je bila prijazna, potem pa se mi je zdela vedno bolj živčna in nesramna. Prvič sem šla k njej samoplačniško in nato postala njena pacientka. Ko sem prvič zanosila , sem bila pri njej na pregledu v 7 tednu. Naredila mi je UZ (ki sem ga morala plačati) , a se ni videl srček, čeprav bi se v tem tednu že moral. Vsi ginekologi naročijo paciente v takem primeru čez en teden, ona pa me je čez tri tedne, češ da je vse vredu, samo da sem kasneje zanosila. Vedela sem, da nisem , saj imam redne cikle in vem kdaj imam ovulacijo. Vmes sem imela čudne izcedke in sem jo poklicala. Ona pa je samo sestri naročila, da naj sprinta recept za Canesten, niti pogledala me ni. Ko sem zakrvavela sem jo poklicala , pa me je nadrla, češ da če je nujno naj grem na urgenco in naj je ne kličem. Sledil je ss. Ko sem hotela k njej na prvi pregled po ss sem morala kar parkrat poklicati , saj moj histološki izvid še kao ni prišel. No na koncu je sestra rekla, da je ravno prispel in da lahko pridem na pregled. Ko sem bila pri njej v ordinaciji sem povprašala kak je izvid, in ona men reče, da ni nobenega izvida. Pove mi , da v Celju ne pošiljajo tkiva na histologijo, dokler ni 3 ss. Sestra bi me lahko vprašala kje sem imela splav, ne da me je non stop prestavljala. To je bilo zame težko obdobje, saj sem prebolevala splav, odnos zdravnice pa je bil neprijazen in nerazumevajoč. Seveda sem jo po tem pregledu takoj zamenjala. Če boš zbirala pv Velenju, ti predlagam raje Gusičevo, če ne pa dr. Kosija v Slovenj Gradcu. On je res zeloo dober ginekolog. Malo je takih. Veliko pacientk se je prestavilo k njemu, ko je delal v Velenju.
|