|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sodnje perilo
10.6.2005 8:16:06   
bebika
Mene pa zanima, kako ste rešile problem s spodnjim perilom. Meni je namreč končno začel rasti trebušček in me spodnjice že kr malo držijo. JIh kr mal pod trebuh spustim pa je boljše. Zanima me kaj bo, ko bo trebušček že zelo velik? :zmeden2: Prosim za nasvete, kje kupujete in kakšne spodnjice so najbolj udobne.
Kaj pa modrčki?

lp

:nosecka: Bebika :duda: 20t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sodnje perilo
10.6.2005 8:21:41   
Dari
Jaz nisem spodnjega perila nič novega kupovala. Hlačke sem imela že prej malo nižje kroje, zdaj jih nosim pod trebuščkom, modrčka pa mi tud še ni blo treba zamenjat.:zmeden:.

Lp :metulj:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sodnje perilo
10.6.2005 8:44:53   
chips
Jaz imam spodnjice iste kot prej ,imam jih z bolj nizkim krojm.Modrček sem si pa morala kupiti drug,samo večjo številko sem si ga kupila.
Čeprav mi je zdravnik rkel da se naj čim več izogibam modrkom da naj bom kr brez zaradi bradavičk,da se bodo lepše oblikovale.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sodnje perilo
10.6.2005 8:51:25   
TVN
Praviloma v vseh trgovinah s spodnjim perilom, pa tam, kjer imajo opremo za otročke (Baby Center - LaVie, Mothercare, Triumph, Lisca...). Malo poglej po trgovinah ali na netu.

Jaz sem si sicer kupila ene faj nosečniške hlače za čez trebušček tudi preko Neckermanna in sem zelo zadovoljna.

LP!

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sodnje perilo
10.6.2005 9:32:55   
Talči
Jaz že ves čas uporabljam svoje standardno spodnje perilo. Malo nižje hlačke, ki zdaj lepo pašejo tudi pod trebušček.
Modrček pa sem si kupila en malo večjo številko in brez kosti. Sicer pa nosim majčke (top-e), ki so čisto v redu, nič ne stiskajo, lepo bombažni, fajn se perejo, pa je.
Nimam si namena kupovat nosečniškega perila, ker se bo tako tudi čisto v redu izšlo.
LP
Talči

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sodnje perilo
10.6.2005 9:41:52   
bobek05
Jaz tudi večinoma uporabljam svoje "staro" spodnje perilo , ker imam že od prej hlačke bolj nizko (Skinny), sem si pa dokupla dvojne od Skinny št. večje (takšne ki nimajo ostre gumice, da me nikjer ne režejo) - nosečniških pa nisem kupovala..

Kupla pa sem 2 nosečniška modrčka (brez kosti) v Mother Care in sem z njima ful zadovoljna, čeprav mi je 1 zdaj že premajhen :zmeden . V Mother Care pa sem zdaj kupla še 2 modrčka za dojenje, ki sta tudi super (samo od spredaj pri naramnici odpičiš, pa je dojka zunaj)..

Bobek v 37t

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sodnje perilo
10.6.2005 9:41:55   
drejci
tudi jaz sem si kupila navadno spodnje perilo, le večjo številko,..nosečniško je drago, pa še všeč mi ni...

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sodnje perilo
10.6.2005 9:44:48   
bobek05
Sem pozabla omenit - imela pa sem kar nekaj problemov s spodnjimi majčkami, še posebej ker sem večino nosečnosti imela čez zimo.. Moj trebuh je strašansko velik, majčke pa so vse PREMAJHNE in si jih nikakor nisem morala zatlačit za spodnjice. Niti Skinny-jeve XL niso bile dovolj, zato sem se na koncu vdala v usodo in vzela od :love: (ki je 2m velik) in te so mi prav. Saj nihče ne vidi, kaj nosim spodaj.
Ko pa je toplo pa jih itak ne nosim..

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sodnje perilo
10.6.2005 9:51:41   
bebika
Ja punce hvala za odgovore. Mislim, da si bom tudi sama kupila navadne, vendar malo večje sp.hlačke. Upam da bo OK.

lp

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sodnje perilo
10.6.2005 11:24:24   
LONA13
Jest sm kupla hlačke od Avet-a, jih majo v Kepci po 1800 sit/niso drage pa zelo so kvalitetne.

Od začetja so mi ble mal velke - zdej so pa glih prov/
jest ne prenesem če me kej čez trebuh špona.

Lp, Polona

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sodnje perilo
10.6.2005 11:28:22   
MojcaG
tudi jaz še uporabljam svoje perilo, hlačke so mi prav, modrčke pa lahko samo od daleč gledam.. :)- jaz ne vem, tako mi rastejo prsi, pa sem šele na polovici.. moje poletne majčke zelo prav pridejo, pokrijejo le prsi, prej pa so bile vsaj do popka.:)-:)- je pa najbolj fajn nosit boksarce od :love:, njemu oprijete, zdaj tudi meni..:)-:)-:)-

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sodnje perilo
10.6.2005 16:25:48   
Tasika
Jst sem nosila od mothercare-a pet kosov v paketu, cca. 2.500 sit v Emp. So spredaj ful dol zrezane. Po četrtem mesecu nisem prenesla nobene elastike na trebuhu, je pa res da se je meni trebuh že na sredi sramne kosti žačel.

LP

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?