Meceno
|
Malika, po eni strani si prav pogruntala , perem , likam ,:)-:)-:)-:)- Sedaj pa ravno jem, mal tle gor pišem, opažam da sploh nočem več normalno jest za mizo , ampak vse pred računalnikom, joj, kaka slaba razvada,:ups:.... Imam pa izpad čiščenja :)-:)-:)-, hormoni ti so takšni kot so bili pred M. oz mislim da je hujše,... Celo tak daleč sem šla včeraj, da sem vrate , kjer bo otroška sobica konkretno uničila , je bila neka smola gor oz lepilo, jaz pa to dol z acetonom :(( ( fornirana vrata ). Najbolj grozno je to, da sem vedela,da bo šel lak dol ( neeeee jaz vseeno :hudicek: ), s tem , da sem bila 100% da bom pobarvala z barvo za les in bo vse OK ,... V glavnem, škodo popravljam, barvam, če ne, pa druga vrata ,...8):ups::ups::ups: Drugače, se redimo , sem že ko :pujs: , vse se pripravlja na porod, imam konkretno mehka bedra, pa rit, pa vse se mehča, razen moj trebuh je trdi ko ,.... :ups:, malo boljše je ko vzamem tableto Spasmex,... Grem jest ( za mizo ) :bravo::bravo::bravo: Aja , sem že včeraj vprašala,... A IMAJO PODLOGO ZA PREVIJALNO 80*80cm IN KJE ČE JE ? Hvala Lp Meceno
|