|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadah!
30.9.2009 21:34:46   
nanč
Hčerka je stara že skoraj pet in ima vsako jutro slab zadah.To traja že kar nekaj časauser posted image .Zobke ji umivamo,že odkar je dobila prvi zobek.Ravno vstran se navsezgodaj obračam,ko kaj pove.Na zobeh pa ima (samo zjutra)tako belo oblogo,nekaj takega.
Opažam pa tudi,da skoraj vedno po jedi tarna,da jo boli trebušček,tudi v vrtcu.Ponavadi je vedno preden je šla na veliko potrebo jamrala,da jo boli trebušček,zdaj pa še po jedi...Je lahko povezano eno z drugim,da bi imela kakšne želodčne težave?

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zadah!
30.9.2009 22:20:59   
leo**tia
naš je čez 5let..pa ima tud zadah,ampak samo zjutrj ko ima prazen želodec...groza kak zadah imauser posted image ...ko pa nekaj poje je vredu..sam nič ne jamra da bi ga kaj bolelouser posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2009 22:25:30   
Kliki
Nanč po tvojem opisu bi lahko rekla da ima probleme z želočno kislino. Daj ji zjutraj piti malo limone in radensko na tešč in bi moglo pomagati. To delaj cirka en mesec in potem prekini pa bosta vidli a je pomagalo ali ni.

Meni osebno je že večkrat.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 22:37:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2009 7:02:59   
nanč
Jaz še nisem srečala človeka, ki ne bi imel zjutraj slab zadah, tako da se mi to ne zdi nič kaj čudnega. user posted image
O,to pa ni res!Jaz pa poznam ene par,ki tega nimajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2009 7:05:43   
TRIŠ
Naša kadar ima slab zadah ima glisteuser posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2009 10:45:46   
nanč
Naša kadar ima slab zadah ima gliste
Ojej..potemtakem bi jih moja imela stalnouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2009 11:24:29   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Naša kadar ima slab zadah ima glisteuser posted image

Ja, znajo biti gliste, še posebno, če jo tudi v trebuhu šravfa. Pri glistah pa jih tudi rita srbi...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2009 11:49:11   
sminc
Res ne vem komu diši zjutraj iz ust? Meni tudi ne. Najprej zobke oprat pol pa se lubckat. Po moje ni nic kaj hudega.  tisto belo pa je najbrz slina. Ponoc se ponavadi nic ne "prežvekuje" , melje, slina ne obrača pa je leta tudi bolj gosta. Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2009 9:57:04   
nežka
Tudi moj sin je imel močen zadah. Pa sem ugotovila da zato, ker je zvečer pil mleko (smo namreč ogromni porabniki mleka in mlečnih izdelkov). Potem sem mu poskusno nehala dajati za večerjo mleko in evo, zadaha ni več! Poskusi razmišljati v to smer.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2009 20:09:10   
pajek
Mi smo stari 5 let in imamo popolnoma iste težave !!!!!!!!!!!!!!
Sem pomislila, da bi bile lahko bolečine alergija na mleko, smo za 3 dni mleko ukinili, pa jo je vseeno bolel trebuh. Sem pa opazila, da ko jo začne zvijati prehlad ali kaj takega, je zadah še večji. Bom pa zelo vesela, če bo katera vedela kaj bi to bilo user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2009 20:28:46   
nanč
Jaz bom to omenila pri zdravnici,prvič ko grema tja.
Jp

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2009 11:24:07   
nanč
Mi smo stari 5 let in imamo popolnoma iste težave !!!!!!!!!!!!!!
Sem pomislila, da bi bile lahko bolečine alergija na mleko, smo za 3 dni mleko ukinili, pa jo je vseeno bolel trebuh. Sem pa opazila, da ko jo začne zvijati prehlad ali kaj takega, je zadah še večji. Bom pa zelo vesela, če bo katera vedela kaj bi to bilo user posted image
Končno poznam odgovoruser posted image Sma bile v bolnici na preiskavah in so ugotovili alergijo na mleko .Zdaj ima strogo dieto,poskusno 1 mesec,in že po prvem tednu nima več slabosti in tudi zadaha ne,niti malo.Kar ne morem verjetuser posted image .Tako,da vse tiste ki ste se tako zelo čudile jutranjemu zadahu,češ saj ga imamo vsi,to očitno ne drži!

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2009 10:41:29   
pajek
Pozdravljena Nanč ! Me veseli, da ste ugotovili kaj je. Me pa zanima, kakšne preiskave so naredili. Pa še to me zanima, verjetno ste ukinili vsa živila povezana z mlekom, a ne ? Kako pa otrok reagira ? Ker mi smo tiste 3 dni brez mleka komaj preživeli, ker je mleko v ful stvareh

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2009 11:18:39   
Lolek in Bolek
Mene pa zanima, kako postopate kadar imajo otroci gliste? Je prisotna vročina?

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2009 14:52:08   
nanč
Pozdravljena Nanč ! Me veseli, da ste ugotovili kaj je. Me pa zanima, kakšne preiskave so naredili. Pa še to me zanima, verjetno ste ukinili vsa živila povezana z mlekom, a ne ? Kako pa otrok reagira ? Ker mi smo tiste 3 dni brez mleka komaj preživeli, ker je mleko v ful stvareh
Dali so ji laktozo za pit in potem so jo v roku dveh ur,na vsake pol ure,vzeli kri.Zdaj ima strogo dieto 1 mesec in ni tako hudo,tudi v  vrtcu ni problem.Če delaš npr.palačinke ji pač daš namesto kravjega mleka,sojino ali riževo,isto npr.za kakav.Se mi zdi,da če maš alergijo na žita je huje.

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.