Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hlačne nogavice - močne noge 30.9.2009 20:50:56
|
|
|
|
lukec
|
Enobarvne ali s pokončnimi črtami, samo ne kak karo al pa črte počez.
< Sporočilo je popravil lukec -- 30.9.2009 20:55:21 >
|
|
RE: Hlačne nogavice - močne noge 30.9.2009 21:08:32
|
|
|
|
bankc
|
Hvala za napotke... Res so mi všeč tiste z močnimi črtami, upam da jih najdem kje, pol pa da mi bodo še pristajale... drugač pa temne temne... Sem že razmišljala, da bi dala hlače pod oblekico... Da bi bilo bolš kot pa moje noge...
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice - močne noge 1.10.2009 8:44:07
|
|
|
|
Felicita
|
pri hlačah bodi previdna, ker čeprov maš občutek da so hlače čist oprijete in nevidne, tist del z gumbi in zadrgo rad naredi 'klobaso' pod obleko in pol zgleda še bolj čudno kot če bi pokazala noge...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
SokoviPixicomKateri sadni sok najraje pije vaš otrok? Otroški sokovi Dana (
18%)
Pingo (
55%)
Rauch (
18%)
Capri-Sonne (
0%)
Maraska (
0%)
Lumpi (
9%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!