Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Doživljanje nosečnosti, poroda in materinstva 9.6.2005 22:38:45
|
|
|
|
tamal
|
Spoštovani! V svoji magistrski nalogi pišem o stiskah mater po porodu. Opravila sem že precej intervjujev z mamicami, sedaj pa bi rada še vas povabila k sodelovanju. Če utegnete, prosim, napišite zgodbo o vašem doživljanju nosečnosti, poroda in materinstva oziroma starševstva. Kot orientacija, kaj bi želela izluščiti iz teh zgodb so spodaj nanizana vprašanja oziroma teme. Ne potrebujem nobenih osebnih podatkov , le starost ob prvi nosečnosti. Če imate več otrok, lahko napišete zgodbo o doživljanju pri prvem otroku in pri drugem, morda tretjem,... OBDOBJE NOSEČNOSTI Načrtovana nosečnost ali ne Polna zaposlitev ali bolniški stalež Vaši občutki ob spoznanju, da ste noseča Reakcija okolice-sorodnikov in prijateljev ob novici, da ste noseča Priprave na porod, morebitna pomoč sorodnikov ČAS V PORODNIŠNICI Porodna izkušnja Bivanje v porodnišnici – obiski, osebje - vaše razpoloženje, psihično stanje OBDOBJE PO PORODU – PRVI MESECI (DO PRVEGA LETA OTROKOVE STAROSTI) Prvi dnevi doma Se je partnerstvo kaj spremenilo Kako doživljate materinstvo Kako se počutite – veselje, sreča, utrujenost, stiska, tesnoba, žalost, depresija … Zgodbe mi lahko pošljete na moj e- mail atroppan@siol.net Za sodelovanje se vam v naprej zahvaljujem! Andreja Troppan
|
|
|
|
Doživljanje nosečnosti, poroda in materinstva 9.6.2005 23:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem bila pridna in opravila domačo nalogo.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?