|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarke: grozeč izcedek
9.6.2005 21:51:17   
renan
pravkar sva se z mozem vrnila z urgence. tudi mene je danes napadel ta vrazji izcedek. bil je svetlorjave barve in prestrasila sem se tako, da me je skoraj kap.
na sreco sem videla srcek moje pikice in vse je v redu z njo. dolga je 26 mm in baje ji nic ne manjka. sedaj se mi ta izcedek tudi ni vec pojavil in ginekolog ni nasel sledi krvi.vseeno mi je zapovedal, da grem takoj jutri k svoji ginekologonji, in da mirujem. dal mi je neke magnezijeve tablete.
je bila katera v podobni situaciji? rabim malo tolazbe...
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.6.2005 21:56:54   
Magi*
jaz sem imela najprej rjavkast izcedek, kasneje pa je prešlo v rahle krvavitve. vse skupaj se je začelo ob pričetku 5. meseca. edino kar sem lahko naredila je bil strog počitek (čeprav nekateri G trdijo, da ne pomaga nič).

vzroka nikoli nisem izvedela, zakaj sem krvavela. sem pa uspešno donosila punčko. se pa še presneto dobro spomnim, kako sem se takrat prestrašila...

drži se, počivaj in pozitivno misli. pa božaj bušija!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2005 22:11:10   
tši
Tudi meni se je že v 1 mesecu pojavil rjav izcedek. Zaradi tega sem šla na bolniško in tudi ostala do konca moje nosečnosti. Izcedek se je potem še pojavljal, v osmem mescu pa mi je ginekologinja rekla da je to začetek poroda. Rodila sem 1 dna pred rokom. Ginekologinja mi ni nikoli svetovala strogo počivanje, kar pa kr mal zamerim. Ginekologinja tudi ni nikoli vidla od kod ta kravavitev, celo rekla je da se pač včasih ne da razložiti zakaj do tega prihaja. Sama pa sem opazila to, da ko sem počivala in ležala je bilo izcedka manj. Rodila sem lani septembra krasnega sina, tko da svetujem kr pogumno naprej, in vse bo ok.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2005 22:20:19   
Nannn
Evo moje izgodbe par tednov nazaj

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=41687&idk=91

Sedaj se pocutim v redu in ne jem vec nobenih tablet...misli pozitivno in pocivaj...

Naj tebe in tvojo :duda: cuvajo :angel:

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2005 8:16:08   
rija
Renan, te povsem razumem. Tudi jaz sem imela v 7 tednu svetlo rjav izcedek in sem se prestašila ko hudič in takoj na urgenco. Zadržali so me 4 dni v bolnici za injekcijah spazmeksa in mirovanje. Je pa res, da jemljem dabroston in spazmex.
Drži se. Koliko si pa noseča? Tvoja pikica je kar velika.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2005 14:00:39   
Urša
Meni so se začeli v 7. tednu in trajali do 14. Takrat sem bila na bolniški in se res čuvala s počivanjem. Tudi med prvo nosečnostjo je bilo podobno. Veliko sreče in čuvaj se! ;)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?