|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odpraviti obloge iz jezička??
9.6.2005 19:48:45   
ANJA5
Ker vem, da ima sigurno kakšna dober nasvet, kako odpraviti zelo na debelo plast obloge na jezičku vas prosim za pomoč!Mali je polno dojen dajem mu pa tudi čajčka. Najbolj me jezi, ker vem, da ga sigurno moti - vsaj mene bi, če bi imela tok s..... na jeziku. Te obloge ima pa tudi že na spodnji in zgornji ustnici - bolj po notranji strani. Sem šla dons v lekarno in je una rekla da bo sigurno izginilo in da je to čist normalno in da ni nič tazga da pomaga. Pediatrinja mi je pa rekla, da če nima oblog tudi po nebu in straneh se nimam kaj za bat. :zmeden2::zmeden2:
Heeelllpppp!!
Lp, Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.6.2005 20:01:27   
MEGY_Patricija
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Nejčka za te nadloge obstaja krema Daktarin ,kupiš jo lahko v lekarnoi brez recepra in namažeš jeziček 2-3 krat na dan in bodo obloge zginile:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lep pozdrav od
:rozica:M:rozica:E:rozica:G:rozica:Y:rozica:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2005 20:07:00   
ANJA5
Men je v lekarni rekla da to ne smem dajat brez vednosti zdravnika, ker je ta daktarin samo za glivice. Jaz pa nisem sigurna da ima glivice:zmeden2:
A mislte da vseen lohka probam??

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2005 20:21:52   
Annny
Seveda lahko poskusiš- daktarin dobiš tudi brez recepta. Saj boš že drugi dan videla, če je kak efekt...

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2005 20:28:50   
Anonimen
lahko da ma kake gobice...pomoje ne bi blo švoh če gresta do dohtarja

lp, lara

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2005 20:37:27   
ANJA5
gobice?Kaj to pomen?
Ja sej sem klicala pediatrinjo in sem ji vse razložila in jo vprašala če raj pridem in mi je rekla, da se nimam kaj sekirat če nima po nebu in ob straneh. Pa spraševala je če je nemiren in nevem kva - kako naj vem če je nemiren zarad tega...
A mislite da ni nič druzga da probam. V vodico sem namočila gazo in probala mal dol spravt pa ni šlo- tud k sem mal bolj močno. K da je zažrt...
:zmeden::zmeden:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2005 20:45:21   
dejčka2
Najbolje da res kupiš Daktarin gel saj nič ne škodi, oblogice pa bodo v 1 do 2 dnevih izginile. Daktarin gel je v porodnišnici sestra namazala na dudico moji pupi da ni jokala ko ji je kri jemala, tako da poskusi.Včasih pediatri nena takoj dajo kakšnega zdravila, so pa oblogice neprijetne in otroček je lahko nemiren.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2005 20:53:49   
tinatona
Haj!

To je 100% soor. Mi smo v službi uporabljali za te obloge 50% glukozo. Za doma pa vzameš 1 dcl prekuhane vode in daš notri tri žličke sladkorja (more bit full sladka voda), potem pa vzameš gazico in jo pomočiš notr, ter jeziček, dlesni in nebo fino zdrgneš (dlesni rade zakrvavijo - ampak ni to nič hudega - morš kljub temu fajn zdrgnit, drugače se zadeva rada ponavlja). Fino pa je da hkrati s tem uporabljaš Daktarin oralni gel (večkrat na dan za grahovo zrno - lahko daš tudi na bradavico ali dudo, da potem sesa).

LP Tina

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2005 21:18:06   
*biba*

ANJA5, to je soor.In ravno mi odpravljamo to nadlogo. Bili smo pri zdravniku in dobili Daktarin mazilo in s tem mažemo po celih ustih.To res pomaga, mi smo že skoraj odpravili.

;);)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2005 21:30:06   
TanjaK
Tudi naša je imela takšne obloge dokler je bila polno dojena in to ni soor. Ko smo začeli uvajati gosto hrano so te obloge po nekaj dneh popolnona izginile. Za te obloge Daktarin ne pomaga in ga nima smisla jemat. Posvetuj se z zdravnikom.
LP

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2005 21:37:53   
*biba*

TanjaK,midva se tudi dojiva in jeva tudi že hrano za velike(stari smo kmalu skoraj 6 mes) in sva bila v ponedeljek prizdravniku in to je to.;)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?