Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 7:58:59
|
|
|
|
Tašana
|
Vsi tej pajaci, ki so namenjeni zdajle, ko se začenjajo malo bolj hladne noči, so pri nas totalno neuporabni. Poleti je bilo v redu, ker je spala samo v bodiju, pajaci pa jo ovirajo pri spanju. To so tej, ki so do prstov na nogi zaprti in ki se zapnejo na netke. Namreč tako kot verjetno večina otrok med spanjem kolovrati in tako se vsaj enkrat na noč zbudi zato ker se zafocla z nogicami v lastno pidžamo :( Ali se ji stopalo sname in se ji postavi malo višje v pajacu pravokotno na hlačnico, ali prstke zatlači med netka in je sezuta, ali pa koleno pokrči tako visoko, da ga potem ne more več stegniti v hlačnici, ker se je nekje zataknilo. Pa vsi tej pajaci so na isti sistem. Malo boljši so tisti, ki imajo navadno hlačnico, torej da niso spodaj zaprti, ampak sem jih zasledila samo iz tanjšega materiala in niso tako topli. Naša je pravi živček. Mora imeti pajaca s celim stopalom za spat, ker ni v spalki ... smo imeli spalko in se ji je tudi ta rotirala na vse mogoče načine Bi prosila za nasvet za kakšno dobro spalko ali pa za kakšen drug patent pidžame ... aja, za eno leto starega otroka
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 8:00:30
|
|
|
|
zvesta
|
čez stopalko tanke nogavičke ali pa pižamo brez stopalc in nogavičke gor...
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 8:01:39
|
|
|
|
Gordana-3
|
navadno pidžamo s hlačami in zgornjim delom. včasih jima dam še zokne, ko imata hladne noge. zakaj mora imeti ravno pajaca? mi smo imeli eno takšno pidžamo pajaca s stopali in enega pajaca brez stopal, to pa je tudi vse.
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 8:36:45
|
|
|
|
mateyka
|
sta dva sistema teh pajacov na nete. en ima nete po dolžini, en pa zadaj (čez hrbet in počez čez rit kot flip-flop za plenico, ta recimo nima netov po nogici i nikjer spredaj). naša se noro zvira ponoči ko spi in smo imeli iste probleme. ugotovila sem, da je za zatikanje in podobno večinoma kriva številka pajaca ali spalke - če je samo številko prevelika, se že zatika. če ji je čisto prav se pa ne more. isto pri spalki, isto pri pajacih. jaz zadnje čase uporabljam pajace brez stopalk in debele mehke nogavičke ali pa dvodelne (včasih spodaj tudi body brez rokavov, če ji zlezezgornji del ven). trenutno jo dajam v spalko, šele potem ko zaspi, ker jo ful moti. sem ji pa kupila novo 90cm velikost, da ji je prav in da se ne zavije preveč okoli, plus ne sme met unih knofkov na rami, ker ji rata ponoči to nekak odpet in ven zlest. pa rokave rabi, ker je bolj mrzle sorte mogoče ti bodo pa pajaci z ritnim flip-flopom delovali, probaj. majo zelo debele za zimo. samo pazi pri številkah, da ji bodo res prav. naša jih je poverbala, zato jih mamo
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 9:42:35
|
|
|
|
janapan
|
jaz sem obvezno kupovale pajacke brez nogavic.....odprte normalne spodaj in j+sem ji dala nogavičje posebej..
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 9:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ima dvodelne pizamice+bodi brez rokavov spodaj,sicer je hrbet ves cas zunaj.ali pa bodi-frotir in bombazne zabice s stopali.Sem jih nasla v dm,se mi zdijo se najbolj prakticne. Tamala ponoci se veckrat pije,ji je treba menjati plenicko,tako da so bodyji neprakticni.Se posebej tisti na zadrgo-je dobila za darilo,pa ni imela niti 1x obleceno, ker zadrga lahko fajn kozico opraska
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 10:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimivo ... naša je tut prava vrtavka ponoči, pa ji ti pajaci nobenih težv ne delajo. Pomoje je finta samo v tem, da pajac ne sme bit preveč nakomot, da mora bit ravno prav velik in okrog ritke in stegen ne preveč ohlapen. Jaz ji oblačim take, ki so ji ravno prav in res še nikoli ni bilo problemov zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 10:24:11
|
|
|
|
lilka
|
Mene je tudi zanimalo kako bo, ko ne bo več v vreči spala, pa je čisto o.k, jaz ji dam navadno pižamo, zgornji del dobro zatlačim pod spodnji, nogavičk jaz ne dajem, ker jih tudi jaz nimam ponoči, da nogica počiva, nam uspeva, da ostane pokrita ker ima kovter, ker itak tamalemu vstajam za hranjenje še preverim, če je pokrita in vedno je, čeprav tako rotira po postelji da jo komaj najdem, kovter ostaja na njej.
|
|
RE: Nepraktični spalni pajaci 29.9.2009 10:43:09
|
|
|
|
mate0ja
|
jest pa jo oblečem v body z dolgimi rokavi in v tanko spalno vrečo. Obrača se lahko kot hoče pa še pokrivat je ni potrebno. Čez zimo pa bom nabavla samo debelejšo vrečo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?