Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 27.9.2009 9:48:25
|
|
|
|
dory
|
Upošteva se bruto s tem da moraš odšteti tudi vse odtegljaje.... jst sem to čist pozabla in sem mislila,da bom tolk ven dobila kot imaš ti izhodiščni znesek...pa so mi veselo še vse odštel :)
|
|
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 27.9.2009 9:57:35
|
|
|
|
jasnika
|
ahaa, pa še nekaj zanima me ali so vam v bruto znesek napisali še zraven malico in prevoz, saj se mi močno zdi da mi je nazavodu rekla da mi morajo pripisat tudi malico in prevoz, ki mi zmese nekje 140e mesečno kar pa ni malo. LEPO prosim za odgovor
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 27.9.2009 19:52:20
|
|
|
|
ona
|
V bruto znesek se nikoli ne vpisuje malice in prevoza....kdo ti je pa tole rekel Na zavodu jih zanima sam0o bruto znesek plače,ker itak delodajalec dobi za izpolnit en obrazec,kamor vpiše mesečne zneske za eno leto nazaj.
|
|
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 27.9.2009 21:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona V bruto znesek se nikoli ne vpisuje malice in prevoza....kdo ti je pa tole rekel Na zavodu jih zanima sam0o bruto znesek plače,ker itak delodajalec dobi za izpolnit en obrazec,kamor vpiše mesečne zneske za eno leto nazaj. In od tega povprečja celega leta potem dobiš 70% nadomestila.
|
|
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 28.9.2009 9:25:16
|
|
|
|
jasnika
|
ahaaaaaa torej od bruto dobim 70 %???? ja ja saj vem, se pač ne spoznam na to kaj čem, danes je rekla da na odločbo čakam nekje 3 tedne, to pa mi je malo dosti da nevem koliko bom dobila. lp
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 28.9.2009 12:00:46
|
|
|
|
dory
|
no sporoči koliko boš dobila...70% je že res, vendar ti bodo odtegnili še prispevke...
|
|
|
|
RE: denarna po pomoč za brezposelnost 28.9.2009 12:12:17
|
|
|
|
suzy124
|
Jaz sem lani dobivala denarno nadomestilo in sem imela povprečno mesečno plačo 578€ bruto in sem potem ko so odšteli vse dajatve dobila 3 mesce 70 % neto (izplačan) 304€, naslednje tri pa 60% - 266€.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?