|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konfeti (še enkrat) če je >mini poroka<
9.6.2005 13:51:21   
Nasy
Midva sva se zdaj definitivno odličila, da bova imela res mini poroko, le za naju, priči in starše...
Nikdar prej si nisem niti mislila, da se bom poročila in me te stvari niso zanimale...sem sicer primorka, kjer so konfeti obvezni del poroke. Ko se je soseda poročila, je raznosila konfetke tudi najbližjim sosedom, ki niso bili na ohceti, se mi zdi, da dan prej:zmeden:
Zdaj pa ne vem, komu naj jih sploh nesem in KDAJ...žlahti, prijateljem..sosedom:zmeden::ups::zmeden:kar sem bila jaz na porokah, so bile velike in so jih talali na koncu.:zmeden2:
Heeeelp!!!
Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 1
9.6.2005 13:55:03   
Anonimen
Nasy nesi jih tistemu,ki se tebi zdi,da zasluži,pa naj bo to sosed,prijatelj,sorodnik glih ne,ker bojo opravljali,da jih nisi na poroko povabila,konfete jim pa nosiš;)sem že doživela.
Žlahta strgana plahta-ne pa vsi-ti jih poznaš in približno veš,kakšne naj bi bile njihove reakcije.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2005 14:04:12   
Nasy
Ma to, da bodo jezike brusili in nosove povešali, to itak veva..zato tudi ne bova nikogar mela na velepojedini nikogar:)-:)-:)-
Sej zato pa sva razmišljala, da neseva vsej konfete k vsej žlahti, da ne bo zamere prevelike. Na poroki pa itak ne bo žlahte tako, da nimajo kaj sikat, kdo je bil in kdo ne, pa zakaj pa kako...:grrr:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2005 14:07:55   
jaz99
Jaz pa na tvojemu mestu nebi dala nikomer. Konfeti se ponavadi podarjajo svatom v spomin na vajin dan, tako da bi bilo meni osebno glupo nekomu samo konfet prnest.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2005 14:19:08   
Anonimen
Ja, ali neseta konfete vsej žlahti, ali pa nobenemu. Odločitev je povsem vajina, oboje bo uredu. Mogoče še bolje, da neseta vsem konfete, da se ne bodo počutili povsem nezaželene in izključene(čeprav razumem, da je taka vajina želja, lahko kakšna stara teta vse skupaj razume narobe, češ da so se vama kaj zamerili). Kako se bosta poročila, je pa samo in izključno vajina odločitev in nima nobeden pravice karkoli slabega govoriti ali se vtikati.
:rozica::rozica::rozica:Želim vama lepo poroko, naj bo to dan samo za vaju dva.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2005 14:32:49   
Nasy
Ja, po moje bo tudi najbolje tako, da celi žlahti neseva..kot si rekla Ankica, ali vsem ali nobenemu...že tako bodo >reveži< prikrajšani za vrtenje jezikov, opravljanje in požrtijo na najin račun:)-
Hm..kaj pa čas...KDAJ naj neseva..pred ali po poroki:zmeden::zmeden2: Nama se zdi kak teden prej, kaj menite? Itak pa zdaj že živiva skupaj stran od obojih..pa nismo glih najbolj skup..na drugem koncu Slovenije...dan prej bo pa itak še letanja že tako dovolj...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2005 15:07:17   
Anonimen
Jaz bi jim pa po poroki nesla. Teden pred poroko je itak stresen, neglede na to kakšna bo poroka. Jaz bi vajine konfete primerjala z zahvalami. Midva sva jih še cel mesec po poroki nosila okoli, kadar sva pač imela čas. V vsakem primeru (pred ali po poroki) si vzemita teden pred in teden po poroki samo zase.

Za opravljanje pa ni skrbi, taki si vedno najdejo aktualno temo za žvečit, neglede na situacijo. Jaz pravim kar naj, saj itak nimajo nič od svojega življenja. Opravljajo, da jim ni treba gledati, kako je njihovo življenje prazno. Sem to enkrat rekla eni raglji, je za nekaj sekund celo utihnila (kdo bi si mislil, da je to možno). Verjetno prvič in zadnjič. Jo je bilo pa dobro gledat, ko je bila povsem v šoku, hihihihi...;)

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2005 21:43:15   
Nasy
Ja, taki vedno najdejo nekaj za žvečenje..na žalost je taka cela najina žlahta:grrr:
Verjetno bova res kar po poroki, imaš ti prav...večina bo itak vedela, da so dobili v žlahto >ta mlado< in >ta mladga<:)-, saj naše ragljaste mamice gotovo ne bodo do takrat tiho:)-:)-:)-

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?