|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBRAZNE MASKE
26.9.2009 15:14:48   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Imam suho kožo.user posted image
Zanima me, če si doma delate kaj mask, zvečer, in kako jih naredite????user posted image
Hvala za nasvete...user posted image

Lep dan vam želim.user posted image
N.

Life is short..enjoy it.
N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBRAZNE MASKE
26.9.2009 15:18:05   
Pika Zoja
O super tema.
Jaz si delam samo dve, torej ena kumarična - stisnjene kumarice in splakovanje obraza s to vodo, druga pa je med in limona. Nanesem, pustim, da se strdi in odstranim.
Uf, upam, da bo veliko predlogov, ker meni takšne domače zadeve ful sedejo user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2009 16:31:09   
jar
edina maska, ki jo uporabljam je na osnovi GLINE. drugače pa raje dobro iz zdravo jem in hranim kožo on znotraj navzven, če razumete. uporabljam kozmetiko dr.Hauschka (čistilna krema, tonik, dnevna krema) in ni potrebna nobena dodatna nega.

< Sporočilo je popravil jar -- 26.9.2009 16:32:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2009 16:53:47   
NAJBOLJŠA
Jar, tudi jaz sorazmerno zdravo jem, no, mogoče premalo pijem..user posted image .pa probala sem vse možne kreme..pa imam še vedno suho kožo.user posted image .Mal so tudi moji geni.Zato bi probala še kake maske...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2009 17:03:07   
Pika Zoja
Jaz imam od hauščke v bistvu celoten program. Zdaj preizkušam zadeve od Alverde, ki so bistveno bolj poceni, pa vseeno natur. Če mi bo zadeva ustrezala grem is hauščke na to zadevo.
Dejstvo je, da se seveda začne čisščenje od znotraj, tudi sama pazim na hrano, pijem predvsem vodo, ampak stvari, ki se dnevno nabirajo na koži pa notranje čiščenje ne zmore. Torej umazanijo je potrebno dnevno odstranit, 2x tedensko pa zadevo malo bolj globinsko očistit. Tako vsaj jaz delam.

Najboljša, če imaš veliko problemov z mozoljčki - jaz dejansko vem, kaj meni najbolj uničuje kožo - v bistvu imam mozoljčke in akne zaradi kravjega mleka. Kadar ga ne pijem, imam kožo kot dojenček, ko popijem deci, evo, zopet problemi s kožo. Sicer imam zadevo zreducirano na minimum in se ga izogibam, ampak kakšna kava na dan z mlekom vedno pade. Nepoboljšljiva sem, vem.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2009 20:21:03   
NAJBOLJŠA
..ne, nič mazoljev...samo full suha koža...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2009 13:00:38   
A & T
Pika Zoja - tudi jaz sem na natur kozmetiki. Za otroke dam malo več in kupujem le Weledo (šampon in za tuširati, kremo za obraz, ritko, mleko za telo, zobno pasto...), zase pa vse od Alverde in mi je super. Naravno in poceni. Uporabljam tudi njihovo kozmetiko za ličenje (maskaro, svinčnik...).

Osebno sem mnenja, da se nam bo ta naravna kozmetika obrestovala čez čas, saj z njo v telo ne vnašamo toliko umazanije, je pa res, da vsakemu mogoče določena krema ali proizvod ne odgovarja.

Maske za obraz od Alverde pa še nisem poiskusila, jo bom pa v kratkem in potem javim, kako se obnese, je pa verjetno kakšna domača iz sadja ali zelenjave sigurno boljša.

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2009 15:54:21   
citrončica
Domače olivno olje in vanj pretlačiš sadje, zelenjavo, odvisno, kaj ti paše na koži,
pa peeling enako z grobo soljo ali pol soli pol gresa in malo medu, da toliko ne "praska", olivno olje je baje dobro ne le za suho kožo, temveč za vse vrsteuser posted image

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2009 16:06:57   
luka jan
Tole sem našla, upam da ti bo katera pomagala.

Banana-avokado maska

Banana in avokado bosta poskrbela za pravi vitaminski šok, ampak v dobrem smislu, jogurt in olivno olje pa bosta navlažila kožo in jo naredila mehko.

Sestavine:

• ½ olupljene banane
  • ½ olupljenega avokada
  • 1 žlica polnomastnega jogurta
  • 1 čajna žlička olivnega olja

Priprava:

V posodici spasirajte banano in avokado, nato dodajte še jogurt in olje. Dobro premešajte in nanesite na obraz in vrat. Po 20-30 minutah sperite pod mlačno vodo in narahlo obrišite z brisačo.

Limonin paradižnik

Vitaminski piling bo kožo nahranil in hkrati odstranil odmrle celice. Uporabite ga 2-3 na teden in vaša koža bo žarela.

Sestavine:

• 1 paradižnik
  • 1 čajna žlička sveže izstisnjenega limoninega soka
  • 1 čajna žlička ovsene moke

Priprava:

V posodici spasirajte paradižnik in dodajte moko ter sok. Zmešajte do gladkega in nanesite na obraz z rahlimi kožnimi gibi. Pustite delovati 10 minut in izperite s toplo vodo.

Maska iz breskvic

Sestavine:

• 1 breskev
  • 1 jajce
  • 1 čajna člička polnomastnega jogurta

Priprava:

Olupite breskev in odstranite koščico. Nato ubijte jajce in odstranite rumenjak, kajti potrebovali boste le beljak. Stepite beljak in spasirejte breskev, nato zmešajte vse sestavine skupaj do gladkega. Nanesite na obraz in vrat in pustite delovati 30 minut. Sperite s hladno vodo.

Mandelj in med za gladko kožo

Sestavine:

• 1 žlica medu
  • 1 rumenjak
  • 1/2 čajne žličke mandljevega olja
  • 1 žlica polnomastnega jogurta

Priprava:

V posodico stresite vse sestavine in dobro premešajte. Na obraz nanesite tanko plast in pustite 20 minut. Nato sperite pod toplo vodo in nežno obrišite z brisačo.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2009 23:15:41   
NAJBOLJŠA
luka jan , najlepša hvala....take zadevščine sem imela v mislih...
Bom takoj jutri probala..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!