|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povišana bazalna temp.
26.9.2009 7:07:23   
spelci22
ojla punce,

dejte mi prosim pomagat,ker sem že malo pozabila....ali je prav, da če mi na dan, ko bi mogla prit user posted image bazalna ne pade pomeni, da se nekaj dogaja?
drugače mi vedno pade na dan ko bi mogla dobituser posted image zdej se mi pa kr vztrajno dviguje....testa še nisem delala....moj pravi, da bi še malo počakalauser posted image sem pridna in ubogam user posted image aja vsak dan se mi dvigne za 0,1, mogla bi jo pa dobit 23.9....

upam, da se je zgodil čudež in bomo končno zibali user posted image

LP

špelči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povišana bazalna temp.
26.9.2009 9:11:19   
Anonimen
da, dvig BT naj bi pomenil nosečnost

(odgovor članu spelci22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2009 10:36:05   
Bojana82
Aha, to je to ( naj bi bilo )......vidva s tvojim kar pridno testek naredita in držim pesti da bo plusek user posted image .......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2009 15:54:36   
spelci22
Boma naredla testek....pa bomo vidli.... user posted image upajmo na najboljše

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2009 9:28:20   
spelci22
No in kaj naj bi to pomenilo....včeraj sem imela BT 37,1 danes pa 37,0 ali to napoveduje user posted image čeprav je BT povišana že več kot 10 dni? ponavadi mi pade za več kot 0,1....ima katera kakšno izkušnjo?!

za vsak odgovor vam bom hvaležna

LP

špelči

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2009 13:08:48   
Anonimen
Lahko ja. Tako je meni padla. Samo za  toliko in sem dobila user posted image . kljub temu, da mi je test nosečnosti en dan prej pokazal rahlo drugo črtico. user posted image

(odgovor članu spelci22)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2009 22:20:13   
barbara_s
Ce je bazalna temperatura povišana več kot 18 dni, je ženska zelo verjetno noseča. smo pa zelo različne: jaz naprimer imam zelo dolge druge polovice ciklusa (tudi 18 dni...), ena moja kolegica pa je že pri 13. dnevu povišane temperature "vedela", da je noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2009 19:33:26   
*Damjana*
Že 4 dni imam povečano bazalno temperaturo 37,2. To mi je zelo čudno ker ponavadi imam temperaturo zelo nizko nekje med 35 in 36. BT si merim zjutraj in zvečer in enkrat čez dan. Vedno se vrti okrog 37,2 oz.37,1
Tisti dan ko sem si merila temperaturo sem bila zelo vroča v lica in imela sem mrzle roke, tako da sem si hladila obraz z rokamiuser posted image . To se mi zgodi parkrat na dan.
Merim si jo z navadnim termometrom.
Se je zgodilo kateri podobno? Aja user posted image bom imela 9.11

lp

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2009 17:40:46   
Anonimen
Včasih imam občutek da se nekdo nekje dela norca iz mene. Danes je dva dni po izostanku M. Danes zjutraj je tudi moja BT poskočla iz 36.7 na 37 a test je -  user posted image O. naj bi po temperaturi sodeč in ob pomoči grafa na Fertility frend, bila 14. dan ciklusa. Danes pa je že 33. dan. Res mi več ni nič jasno. user posted image

(odgovor članu *Damjana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?