|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi problem
9.6.2005 12:58:31   
majamo
Prav vse lepo pozdravljam in res je to prisrčen sprejem na RR.

Ve imate verjetno mal več izkušenj z delanjem :duda: in o ovulacijah in o pravem času:ups:,...

Vse je bilo super in s počutjem tam spodi in z :hudicek: na 28 dni, točno kot švicarska ura,... Nikoli nekih izcedkov in špikanja in oh in sploh. Od tistega lepega poletnega meseca lani:morje:, ko sva pa se z :love: začela samo pogovarjati o :duda: pa je vse narobe. M se je zavlekla nekam v tri krasne...., ni več redna, nonstop me neki špika pa pika pa šraufa tam po jajčnikih. Zanosla sem, ampak po 2 mesecih je plodek odmrl. Zakaj? Pojma nimam.

Kaj katera doživlja podobno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi problem
9.6.2005 13:08:22   
Mijavček
Ojla majamo!

tud jaz sem mela celo življenje mir, redne M na 30 dni, nobenih bolečin nikol, ... potem pa sva lani začela delat :duda:, pa sem mela kar naenkrat cikluse na 29- 36 dni, M dolge 11 dni, pa take.. G je rekla, da je to od psihičnega pritiska in d ani nič takega...
Ko me je tud med odnosi začelo nekaj špikat sem šla k drugi G in pred enim mesecem sem imela laparo in so mi najdli endometriozo.

Ne pišem zato, da bi te strašila. ss so zelo pogost pojav tudi pri povsem zdravih ženskah in za zmešane cikluse je dejansko lahko kriva psiha in tud mene je kr špikal neki, pa je lahko samo od tega, ker se bolj opazujemo.

nikoli pa ne veš in če že 12 mesecev delata na :duda: bi mogoče šla do G, če ne drugega, da si bolj mirna in da ne gruntaš karnaprej a je vse ok, al ni ok... ker že samo to gruntanje ni preveč uredu.

srečno

Mijavček:muca:

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?