|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled!
25.9.2009 12:10:04   
divans1
Pozdravljene punce. To je že moja tretja nosečnost, čeprav nepričakovana, namreč za mano sta že dva ss v šestem tednu, zdj mam pa prvi pregled 14.oktobra, trenutno nimam nobenih težav, zadnjo menstruacijo sm pa mela 15.avgusta. Me je pa ful strah, če bo do takrat sploh zdržalo, takrat bom glih noseča 8 tednov in 5 dni, prej mi je pa brez veze tam hodit, k se še nč ne vidi in sm pol spet tako živčna. Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi pregled!
25.9.2009 12:10:39   
Anonimen
zakaj brezveze user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2009 12:14:23   
Šaki
enako se sprašujem.

kdaj imaš torej pregled,v prvem postu drugače piše?
ne vem zakaj bi blo to brez veze.če maš pak kakšne težave greš prej drugače počakaš do datuma.
drugače pa čestitke!

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2009 12:16:58   
blaža
če je vse ok, počakaj do pregleda. Pa misli pozitivno!user posted image user posted image

Ker včasih se ne vidi zgodaj, srčka kako bije in si pol po pregledu še bolj na trnih, a je vse ok, al ne.

Ti želim, da bo vse ok. Vem, da bo .user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2009 12:19:32   
Bojana82
Ja, divans1 se strinjam s tabo, mene je G na prvi pregled naročila tam nekje pri 5T ali 6T, ne spomnim se več točno..........in seveda, ker je bilo prekmalu se ni nič videlo in potem mi še to s takim tonom pove, da sem bila potem še bolj prestrašena! Me naroči čez en teden še kar nič, šele pri tretjem pregledu je ugotovila, da je vse okej! Se pravi, če bi me enostavno naročila v 8T ali 9T, bi bilo ravno prav in brez sekiranja!

Sicer nevem, kako to gre ampak mogoče bi pa po dveh SS le bilo pametno prej priti do Guser posted image .....no, nevem nebom nekaj pametna!

Resnično upam, da se ti bo tretja nosečnost obdržala in boš kmalu mamica user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2009 12:50:26   
Anonimen
Jaz bi šla prej, že zato, da ti da Dabroston ali kaj podobnega, za podporo nosečnosti.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2009 12:52:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Pozdravljene punce. To je že moja tretja nosečnost, čeprav nepričakovana, namreč za mano sta že dva ss v šestem tednu, zdj mam pa prvi pregled 14.oktobra, trenutno nimam nobenih težav, zadnjo menstruacijo sm pa mela 15.avgusta. Me je pa ful strah, če bo do takrat sploh zdržalo, takrat bom glih noseča 8 tednov in 5 dni, prej mi je pa brez veze tam hodit, k se še nč ne vidi in sm pol spet tako živčna. Kaj pravite?

Glede na dva predhodna splava bi morala na pregled čimprej. Ne boš obravnavana kot vsaka nosečnica. Pa imej pozitivne misli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2009 12:59:49   
divans1
Aprila letos mi je ginekologinja rekla, ko sem zanosila, da je jemanje dabrostona nesmiselno, dokler ni nosečnost potrjena v maternici in ravno zato, seveda če ne bom imela nobenih težav ne bom šla prej, ker sm to že dvakrat prakticirala in ni bilo potem z vsega skup nič. Če mi pa bo zdržalo do osmega tedna, sedaj sem točno 6 tednov noseča, bom pa itak vse zvedla, če je ok ali pa ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2009 14:10:10   
kepica
Dabroston je najbolj pomemben prav na začetku nosečnosti. Meni je G svetovala, naj z jemanjem pričnem takoj, ko bo test pozitiven. Po dveh ss, mi je potem v tretje s pomočjo Dabrostona, uspelouser posted image
Jaz bi na tvojem mestu z Dabrostonom začela čim prej. Srečno!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2009 19:18:13   
divans1
Ampak moja ginekologinja je pa drugačnega mnenja in dokler ne bom imela nobenih težav, se enostavno ne upam vnašat v telo kemikalije brez nadzora na lastno odgovornost. Tudi ne vem kako oz. koliko ga jemat, tako da dokler je vse v redu, bom pustila to na miru, pa naj narava naredi svoje.... Upam pa seveda na najboljše, da bo tokrat pikica dovolj močna in bo zdržala prve najbolj tvegane mesece...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2009 9:47:10   
Oren
Jaz sem bila prvič na ginekološkem pregledu v sedmem tednu in se je zelo lepo videlo in videl se je celo srček kako bije, ne razumem kako rečejo ginekologi da se nič ne vidi.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 13:10:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Oren)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2009 19:17:57   
sabri
Oj, mene zanima ta Dabroston, ker prvič slišim, sem tudi imela dva zaporedna SS in mi moja g pri nobenem ni nič omenila, v bistvu, kot da je normalno, da se pač to zgodi. Kar je res, ker je to res zelo pogosto na žalost, ampak za to pa prvič slišim na kakšen način naj bi to pomagalo? Drgač pa se v 6 tednu tudi lahko vidi že utrip, bi pa jaz na tvojem mestu tudi klicala in se naročila prej, ker je meni po dveh SS naročila, naj pokličem takoj, ko bom zanosila in me da na bolniško, da počivam in preguram kritične tedne. Srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2009 22:07:08   
katra55
Najprej čestitke za nosečnost!
Jaz imam za sabo en ss, pa mi je G rekla, da naj ko ponovno zanosim pridem v 7.tednu na pregled.
Upam, da bo tokrat vse OK.user posted image Poskusi pozitivno razmišljati.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.9.2009 8:32:10   
divans1
Hvala katra55!!! Točno to mislim tudi jaz narediti, seveda, če ne bo prej kakšnih težav. Sej sm jst tud prej takoj letela tam, ko sem zanosila, pa sej itak nć ne zveš, ker je še prezgodaj!!!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?