Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:13:53
|
|
|
|
aljča
|
in gremo naprejjjjjjj...... > Moz, zdravnik, in zena sta se skregala pri zajtrku. On, ves besen, vstane > in odide in ji spotoma zabrusi: "in v postelji si tudi zanic!". > Po nekaj casa se je umiril in se zelel opraviciti, zato jo je poklical. > Dolgo casa je zvonilo, ko zena koncno dvigne telefon. "Kje si bila tako > dolgo?" > "V postelji". > "In kaj si delala tako pozno v postelji?" > "Iskala sem drugo mnenje!" :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:37:45
|
|
|
|
Mijavček
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- te so pa dobre... Evo, bom še jaz lonček pristavila; Pita žena muža: - Jel' se sječaš kad si bio u ribolovu prije 6 mjeseci? - Kako da ne, bio je odličan ulov! - E pa zvala te riba koju si ulovio - očekuje ribice!!!
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:39:18
|
|
|
|
pika74
|
mati šestih - da nito MISKA01:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:41:28
|
|
|
|
aljča
|
Ej Pika ti pa res misliš na vse....:)-:)-:)-:)-:)-:)- > ''Mamica tako sem zalostna, noseca sem,"pravi hcerka. > "Kje si pa imala glavo, smrklja neuma!!" > "Pod volanom!!!" mislim, da imam jaz dons tulk enih vicov za povedat,da se vam bo rolal...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- L.p:Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:42:37
|
|
|
|
pika74
|
U fino, zdej pa vemo, v čem je keč - glavo pod volan. Že šibam po mojga, z glavo pod volanom :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful dobre fore!!!!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:45:00
|
|
|
|
aljča
|
Jaz bom tud ta mesec to probala:)-:)-:)-:)-:)-:)- še enga pol grem pa kosilo kuhat... > Srecata se sosedi. Prva: "Gospa, pa menda niste kaj bolni, ze 14 dni vsako > opoldne vidim zdravnika, ko odhaja iz vase hise." > Druga: " Veste kaj, ko je k vam ves mesec hodil oficir, tudi nisem > sprasevala, ali je vojna!" >:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 13:07:39
|
|
|
|
anadejka
|
MISEL DNEVA......... Kdor se poti pri juhi je zdrav. Kdor se poti pri tabletah je bolan. Kdor se poti pri seksu je star. Kdor se poti pri delu je NOR.;)
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 14:08:25
|
|
|
|
moščanka
|
No, pa še moj lonček: Sjedi Mujo na WCu i napinje iz petnih zila: MMMmmmmMM! MMMMMmmmm!!! MMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!! kad odjednom nestane struje, Mujo pocne panicno vristati: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! AAAAAAAA!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!!! Upada Fata sa svijecom u WC i pita ga: Sta je bre, sto je bilo???!??sta se deres bolan??!?!! Uf majke mi, dobro je... ja mislio da mi oci ispale!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Taborjenjemaca83 RRRadi taborite z otroci?ne maram taborjenja (
32%)
bi, pa ne morem (
4%)
radi taborimo (
23%)
jaz bi, otroci pa ne (
2%)
apartmaji so zakon (
38%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!