|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna kopel za suho kožo?
9.6.2005 12:04:53   
tia&silvija
Pozdravljene!

Naša Tia ima zelo suho kožo. Pred mesecem so se ji pojavili taki suhi lišajčki in je pediatrinja rekla, da je to zaradi suhe kože. Dobili smo kremo (Lipocrema), se mazali in nam je lišajčke uspelo preprečiti.
Mislim, da smo lišajčke pregnali tudi zaradi tega ker sem nehala uporabljati Bubchenovo kopel (temnomodre barve), ki očitno ful izsuši kožo.
Po kopanju jo namažem z Bubchenovim oljem kar se mi zdi vredu.

Kaj mi ve predlagate naj uporabim kot kopel, da bo pasalo Tiini suhi kožici?

V DM - u imajo milijon kopeli in res ne vem kaera je najboljša!

LP, Silvija&Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.6.2005 12:12:50   
Jančika_
Oljna kopel od Babylove (DM) je super! Pa še poceni.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2005 12:14:49   
dory
Linola fet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2005 12:15:59   
Anonimen
Ali pa olivno olje.
Tri žlice olja v steklenico,deci vroče vode.Dobro pretresi počakaj da se ohladi do primerne temperature,vzemi mehko krpico,ali vatko in z to raztopino na brisači umi otročka.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2005 12:34:29   
piščanc
nam je pomagalo samo olivno olje v vodi, pa ne potrebuje nobene maže več, nobene kopeli več, in tudi ne smrdi.... gre vse stran (kakšni kakci in bruhanja)

linola fett me je razočarala na celi črti

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2005 12:59:31   
Andra
Se strinjam s piščancem.
Za suho kožo je najboljše par kapljic olivnega olja v vodo in v tem otroka okopaš. Potem ne rabiš nobenih olj in krem in ne vem kakšnega hudiča še. Koža je mehka in voljna.
Učinek je viden že po parih kopanjih.
Preverjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2005 13:26:03   
niki5
Od Avene trixera, po mojih izkušnjah veliko bolje kot Linolla fett (zaradi določenih snovi ki jih vsebuje je možnost alergije - vsaj pri mojem se je tako izkazalo), Trixera pa je prav namenjena občutljivi, suhi koži, za zraven pa imamo tudi kremoin ga po potrebi tudi namažem (ponavadi po kopanju v bazenu, ker koža odreagira z izpuščaji na klor).

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2005 13:27:59   
niki5
Pa priporočam, da če ima otrok težave s kožo, kreme zanj nabavi v lekarni.

Olivno olje je tudi fino.

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2005 13:51:09   
TaRe*
Olivno olje..:bravo:.smo imeli enake probleme.Od takrat uporabljamo samo to.:bravo:Malo ga dam v vodo,pol jo pa še malo namažem po kopanju.(ne vedno...ker se ne pusti):zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2005 14:23:37   
Anonimen
Kot sem že omenila jaz sem pristaš olivnega olja zdravo in primerno je za zunajo in notranjo uporabo.:bravo::bravo:
Za odrasle vse,ki imajo težave z želodcem ali žolčnimi kamni ali pa ledvičnimi...žlica olivnega olja na tešče zjutraj je boljše kot bilo kakšna kemična zdravila.

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2005 16:28:06   
Wahoo RR
jest naši že od rojstva v kopel nakapljam čisto malo Bubchenovega olja in ima super kožo, pa še diši cel dan :)

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2005 16:48:24   
piščanc
jaz niti ne dam samo par kapljic olivnega olja v vodo, dam toliko, da ko se potopi v vodo ga lahko potem z roko po celem telesu razmažem, sicer je potem čisto spolzek, ampak to mu je najbolj pomagalo

Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kakšna kopel za suho kožo?
28.2.2007 13:31:16   
Marjacek
Pozdravljeni!

Mi sedaj že nekaj časa uporabljamo kopel Balmandol švicarskega podjetja Spirig, ki vsebuje mandljevo olje, tako da nam ni treba dodajati olivnega olja. Smo zelo zadovoljni, ker se je izkazala za zelo dobro, nealergeno in še celo ugodno. Nabavljamo jo v lekarni. Če se ne kopamo ampak samo umivamo lahko Balmandol kar namažemo po telesu, ker ne vsebuje nobenih dodatnih snovi.

Pozdrav vsem,

Marjan user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2007 13:37:50   
frufru
Jaz dam nekaj kapljic mandljevega olja. Je fino, ker ga ne rabim pol nič mazat, ko ga to tako nervira.

(odgovor članu Marjacek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2007 13:39:55   
petra81
Nam je pediatrinja svetovala olivno olje in resnično deluje! Par kapljic v vodo in to je to!

(odgovor članu Marjacek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2007 13:45:56   
saraja
Tudi naš Žan ima težave s suho kožo, sva bila tudi pri zdravniku. In zdaj  uporabljamo po nasvetu pediatrinje kopel Linola Fett in mazilo linola fett, kupiš v lekarni, je sicer drago, ampak to zadevo imaš kar dolgo časa. Mi smo s tem zelo zelo zadovoljni, saj uporabljamo tudi drugi člani družine.

Lep pozdrav!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2007 16:06:39   
Baucka
Tudi mi imamo suho kožo. Poka nam za ušesi in temenci se nam še vedno delajo pri 10 mesecih. Kopamo v linola fett 1-2x tedensko, drugače pa samo voda. Še glavo peremo z linola fett in pomaga proti temencem.

Gremo veselo.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?