|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vreme
9.6.2005 10:45:34   
Blink1
Zdravo

A mislite da se tole vreme ne misli izboljšat?????

Mi gremo čez dober teden na morje (Istra) in če bo takšno, bom morala še kalorifer spakirat:grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vreme
9.6.2005 10:49:50   
neja
Pa termo kopalke za vsak slučaj vzemi zraven.........

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vreme
9.6.2005 10:51:08   
Anonimen
Ne, jutri in v soboto bo malo topleje, od torka naprej pa spet sm dež, pa 17 stopinj. Bemti vrabca, ne moreš verjet :hudicek:

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vreme
9.6.2005 10:52:15   
*Neja*
Jah... kolk jaz vem, bo mal smešno poletje. Ravno pred nekaj dnevi sem poslušala po radiu, ko je novinarka vprašala meteorologa, kje je zdaj tisto pasje poletje, ki so ga napovedovali. Pa je on rekel, da te teorije niso oni izustili, ampak neki italijani. Pol je pa še rekel, da pasje poletje že bo, ampak bo potekalo po načelu: ko bo vroče, bo pasje vroče, ko bo hladno, bo pa hladno kot šus. Torej nas v letošnjem poletju čakajo veliki preskoki med temperaturami, kar lahko ima za posledico malo več prehladov, grip in tega. Morda pa lahko ima takšno poletje za posledico več :sloncek: ker se bomo v mrzlih dneh raje stiskale k svojim :love:, ne?

Pozdravček

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vreme
9.6.2005 10:59:09   
superfly
joj, men se bo tud zmešalo od tega vremena! Že cel teden sva hiši, če stopim čez prag naju lahk odnese. Jaz res srčno upam da bo kmalu bolje, sicer bom šla sama mal gor k unmu stricu, da se na 4 oči zmenma kaj ga zdaj tole neki serje :grrr:

nina, ne se jezit sej bo ;), ti boš vsaj morje vidla, jaz pa sam plenice in knjige :(
daj se mal še za mene posonči :sloncek:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vreme
9.6.2005 11:24:17   
Mojca P.
Sem na E+ poslusala interviju z vedezevalko Karin in je napovedala visoke temp. cez 10-12dni, ki bodo baje trajale....ce verjames!:rozica:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vreme
9.6.2005 11:32:34   
Pupica
ja Mojca P. sej počas že more bit toplo, a ne?Če pa še vedeževalka reče, pol pa sploh...:)-:)-:)-
Ninika&Neja ne skrbi, pomoje se bo kmalo otoplilo, če ne pri nas:(, pa vsaj na :morje:

Uživejte!!!:racka::racka::racka:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vreme
9.6.2005 11:35:06   
Blink1
Hja...za :hudicek:. Upam, da res.

Čakam tole pasje poletje....No, sej potem pa mi bo prevroče:zmeden2:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vreme
9.6.2005 11:43:11   
Anonimen
Ninika ne bi ti znala napovedat za naslednji teden.
Tako kot sedaj bo šecel teden.Torej ti ne ostane drugo,kot konec tedna spremlajt vremensko napoved.
Povem oa ti,da je tu na:morje:kar hladno,ker piha dokaj močna burja.V popoldanskem času je samo 19 stopinj:((
Ja upam,da se bo poletje začelo,ko boste vi šli v Istro.:rozica:

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vreme
9.6.2005 11:44:07   
Anonimen
Jaz sem danes skenslala Novigrad za naslednji teden. Gremo še naslednjega. Upam, da to takrat BO!
Sicer gremo pa v soboto v Kranjsko Goro v Kekčevo deželo - zaključni izlet v vrtcu. Juhuuu! V soboto bo menda kar lepo.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vreme
9.6.2005 11:47:29   
Blink1
:grrr::hudicek::hudicek::grrr:

Mi pa ne moremo kar tak skenslat:(:( Gremo prek agencije:((

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vreme
9.6.2005 11:47:57   
Blink1
No, sicer gremo za 14 dni, tak da upam, da bo vsaj en teden toplo:zmeden2:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vreme
9.6.2005 11:53:24   
Anonimen
Saj greste potem približno takrat kot mi. Mi gremo naslednjo nedeljo. Če se do takrat ne bo porihrtalo, potem pa tudi ne vem. Upam, da boste imeli vseh 14 dni lepo.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vreme
9.6.2005 11:56:49   
Blink1
Jeee Sumo splišni....Držimo pesti za lepo vreme:):)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vreme
9.6.2005 14:15:32   
anitaz
Karin (vedeževalka) je na E+ napovedala da se bo že čez sedem dni začela vročina...in bo trajala in trajala...;);) Pol bomo pa toook hotle dež...:)-

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vreme
9.6.2005 14:17:54   
Anonimen
Že od sobote naprej se bojo začele temperature počasi dvigat na letnemu času in mesecu primerno.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vreme
9.6.2005 14:18:52   
SANDY
Tud mi gremo naslednjo soboto na morje. Seveda da v upanju, da bo na Pagu vroče ;)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vreme
9.6.2005 14:19:08   
Primoza
Kekčeva dežela je super.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vreme
9.6.2005 14:22:20   
Taša
Mi gremo pa že zdaj v soboto v Čateške. Vreme pa :grrr::grrr::grrr:... Sploh nevem kaj naj za oblečit s seboj vzamem.. zimske al letne stvari... Pa tak sem jezna :(:(:(:(:(:(... Upam da bo vsaj konec julija lepše vreme ko gremo šr na morje...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vreme
9.6.2005 14:43:51   
soncece24
Moram rečt da čeprav mi gre to vreme obupno na živce mi je pa ta teden kr prav prišlo. Sem mela 3 izpite in bi se na faksu skuhala, če bi blo vroče. Pa še prfoksi so v vročini 100x bolj tečni. Zdaj pa se lahko začne vročina, da še pred morjem dobim kaj barve.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vreme
9.6.2005 15:31:59   
Blink1
Hja...za nosečke je pa fajn:)-

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vreme
9.6.2005 15:44:51   
k1
Najnovejša vremenska napoved: VREME - BO!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vreme
9.6.2005 21:01:35   
Blink1
:)-:)-

K1...če bo takšno, potem bi bilo bolje, da ga sploh ne bi bilo;)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?