Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za por... 24.9.2009 12:42:01
|
|
|
|
Nika v službi
|
Oj, pomoč, prosim. Rada bi ponaredila bankovec za 500€, jih natisnila, razrezala, potem pa bi le-te skupaj z rižem posuli po mladoporočencih. A ima kdo kake predloge teh bankovcev? Nimam namreč časa preveč iskati po netu, če pa bi imela predlogo, bi le-to zgolj natisnila na barvni tiskalnik in razrezala - stvar končana. Hvala za pomoč!
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 13:04:02
|
|
|
|
Pikec
|
EURO1 EURO2 EURO5 Aja nam kopirc v službi noče kopirat denarja . Upam da boš imela več sreče s tiskanjem.
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 24.9.2009 13:05:27 >
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 13:19:06
|
|
|
|
katipi
|
Razrezala!?!? en bankovec na več delov?! Najbrž si mislila izrezala, da bi cele bankovce metali na mladoporočenca? Ne vem, pojdi na banko, naj ti kakšnega skopirajo, ampak jim obvezno razloži zakaj jih boš rabila, da te ne bodo gledali kot potencialno ponarejevalko.
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 13:36:25
|
|
|
|
ajataja
|
Na banki dvigneš in doma skopiraš
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 14:09:30
|
|
|
|
ninini
|
Ja svojega skopiraš doma pa je
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 14:23:51
|
|
|
|
Mikica
|
Evrčkov se ne da kopirat na vsakem kopircu ali tiskalniku, neka zaščita obstaja.
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 14:31:35
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Oj, pomoč, prosim. Rada bi ponaredila bankovec za 500€, jih natisnila, razrezala, potem pa bi le-te skupaj z rižem posuli po mladoporočencih. A ima kdo kake predloge teh bankovcev? Nimam namreč časa preveč iskati po netu, če pa bi imela predlogo, bi le-to zgolj natisnila na barvni tiskalnik in razrezala - stvar končana. Hvala za pomoč! Nika, jaz imam te bankovce doma, če želiš. Lahko ti pošljem po pošti. Nekje 20kom pošlji zs ps. so barvni in kopirani z obeh strani. le trši papir
< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 24.9.2009 14:32:46 >
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 15:07:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Ja svojega skopiraš doma pa je hja, kaj pa če ga tut na banki ne dajo?...pa ni smešno
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 24.9.2009 22:19:37
|
|
|
|
gojska
|
za kopirat ti ga jest posodim
|
|
|
|
RE: Kako natisniti bankovec za 500€ - fora za... 25.9.2009 8:41:41
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ej, punce, hvala. Sem včeraj v službi od šefa dobila 500€ bankovec, smo ga poskenirali, dodali napis "nisem pravi" in zdaj je pripravljen za tiskanje. Ja, razrezala bom pa vsak bankovec posebej, logiš, nekako 3 pridejo na 1 list A4.... Vseeno hvala za vso pomoč.
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?