|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugo mnenje
24.9.2009 11:19:42   
Alči
Oj punce, mene zanima če katera ve, ali ti pripada drugo mnenje glede morfologije,  oz a se lahko naročim pa bo ta pregled brezplačno ali ga bom morala plačat, saj je vseeno v bistvu, samo da vem kako pravico imam. Gre pa zato, da sem bla danes na M pri svoji G. Ona mi je tut delal M pri prvem otroku, kar je bilo cca 2 leti nazaj in se še spomnim kaj vse mi je povedala, kaj vse je gledala in da je to trajalo cca 40 min. Iz ordinacije sva z možem odšla nasmejana in zadovoljna. Danes pa mi je vse "zrihtala" v 5 min, zmerla obseg glave, trebuha, stegnenico, poslušala srček in rekla , obriši se in obleč!!!! To je blo to. Itak da je ta G, dr. Križajeva, taista čez katero majo mnoge ful za povedat, jaz pa sem bla skos pametna, da je ona čist kul, no do danes, ko se je pa še meni zamerila. In zdaj razumem vse nosečke k so pi...........čez njouser posted image Mislim da jo bom zamenjala....

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugo mnenje
24.9.2009 11:40:16   
špelin@
Jaz sem zaradi nezaupanja v (ne)strokovno izvedbo morfološkega UZ pri mojem takratnem G (trajalo je 1 minuto in pol, samo mimobežno sem in tja, brez besed, pomanjkljivi vpisi v mat. knjižico - to so ugotovili v porodnišnici ob porodu,...) šla samoplačniško na 3D UZ k dr. Šelihovi v Domžale, ki mi je po opisu mojih dvomov naredila tako podrobno morfologijo, da sem samo ostala odprtih ust. Bila sem pomirjena in zadovoljna user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2009 13:30:12   
Eva***
Koliko pa stane 3D pri Šelihovi? Ali lahko tudi navadnega?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2009 15:15:07   
Alči
Sej sem se naročila na M pri Colji v LJ, stane 35 eur. Imam pa sedaj štalo, ker so KAO vsi G zasedeni, vsi ki sem jih klicala, pač po nasvetu kolegic, da so ok, me sterajo, pa čeprav je na ZZZS objavljen seznam kateri so prosti. Ostane mi edin še en v ZD Vič ki je tudi, pravijo, v redu G. A ma katera kake info kater je še prost G pa da je v redu???Bi bila res hvaležna.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2009 21:28:16   
Anonimen
Spet Križajeva! Jaz sem jo že zamenjala, svetujem tudi tebi. Če želiš še enkrat na M, ti preostane samo samoplačniška. Predlagam Dravlje.

(odgovor članu Alči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2009 8:23:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Alči

Sej sem se naročila na M pri Colji v LJ, stane 35 eur. Imam pa sedaj štalo, ker so KAO vsi G zasedeni, vsi ki sem jih klicala, pač po nasvetu kolegic, da so ok, me sterajo, pa čeprav je na ZZZS objavljen seznam kateri so prosti. Ostane mi edin še en v ZD Vič ki je tudi, pravijo, v redu G. A ma katera kake info kater je še prost G pa da je v redu???Bi bila res hvaležna.

Ja, tekom nosečnosti zelo težko zamenjaš G. Jaz sem stisnila zobe in zdržala do konca nosečnosti, potem pa zamenjala.
Vso srečo ti želim user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2009 8:26:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Eva***

Koliko pa stane 3D pri Šelihovi? Ali lahko tudi navadnega?

Seveda lahko. Cenik imaš tule:
http://www.kalliste.si/cenik/

Vidim, da se je kar krepko podražilo...

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?