|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konfeti
9.6.2005 9:41:43   
Bejba
Ker se bom pač prvič poročila (in upam, da tudi zadnjič ;)) nisem ravno prepričana, če vse vem :)-. Zato mi prosim povejte glede konfetkov. Le-ti se dajo vsakemu svatu oz. družini, ko oddidejo iz slavja ali se mogoče motim :zmeden:. Je treba zraven še kaj dat ali je to dovolj? No, midva sva rekla, da bi dala zraven vsakemu še eno sliko naju oz. nas treh (ker bo naš sonček na isti dan tudi krščen).
Torej pomoč prosim ;).

LP; Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Konfeti
9.6.2005 9:46:56   
india
Bejba, odvisno od samih običajev. Midva sva jih pred 15 leti,koje bila to pri nas na štajerskem še redkost, delila po kosilu in so nama ob tem dajali v košaro denar. Sem pa videla že tudi,da jih dajejo ob razrezu torte, da jih dajo ob plesu z nevesto,....
različno, več ti pa bodo o pravih običajih o tem verjetno vedele povedat primorke.
A sta jih že dala delat?:miska:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Konfeti
9.6.2005 9:49:04   
Anonimen
Ja no to je v tradiciji-kako drugi to opravijo ne vem.Jaz in na vseh porokah smo dali vsaki družini ali posameznemu svatu,če je sam-na moji so to bile rožice,ki so imele v listkih konfete.
Za priče pa posebno mal bol bogato.
Saj lahko na listek ki je poleg konfetov kjer je datum poroke daš vašo slikico.

Čestitke za poseben dan,dvojne pa še za krstni dan:rozica:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Konfeti
9.6.2005 9:50:47   
_katka_
Midva sva dala vsaki družini, pa če ima npr. sestrična fanta in ga pripelje potem tudi njemu.
Poleg sva dala še škatlo piškotov. Pri nas je taka navada. Pa mama ni nehala težit s piškoti in jih je potem potrebo nekako porabiti ;).

>> Je treba zraven še kaj dat ali je to dovolj? <<
Če mene vprašaš, je to več kot dovolj.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Konfeti
9.6.2005 9:52:55   
Anonimen
Pa še to:pri nas se je med poročnim slavjem prodajla na koščke narezana ženinova kravata in nevestine spodnjice(kupljene seveda prav za ta dan:)-)

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Konfeti
9.6.2005 9:54:54   
Maxica
Midva sva dala konfete vsaki povabljeni družini oz.posamezniku, če je bil le-ta sam. Pri nas imamo tudi navado, da damo zraven "šeškalico"-škatlo peciva. Se je pa pred kratkim poročila moja sestrična, sta pa zraven dajala še dve poročni sliki-sta imela s fotografom tako zmenjeno, da jima slike naredi med večerno zabavo. No, midva sva slike in zahvale nosila svatom kakšen mesec po poroki. Vse lepo vam želim!:rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Konfeti
9.6.2005 9:59:33   
Anonimen
Dobili so vsaka družina svoj konfet ob koncu in škatlo s pecivom.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Konfeti
9.6.2005 10:00:26   
Žirafca Helena1
Mi smo za domov dajali tudi škatle s piškoti (takšna je pri nas navada). dajali pa smo po eno škatlo družini, oz paru. Kasneje, ko pa sem imela že poročne slike pa sem jih z zahvalo poslala vsem svatom.
Nekateri dajejo slike že ob poroki, samo do sedaj sem imela izkušnje, da so zelo slabe kvalitete, ker jih na hitrico razvijejo al kaj (slikca je namreč narejena tisti dan).

Bilo pa je že tudi tako da so nekateri namesto konfetov dajali mala lectova srca, na katerih sta bili napisani imeni in datum.
Fletkano:)
:miska:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Konfeti
9.6.2005 10:01:17   
Anonimen
pri nas je blo pa tko, da so konfeti čakali vsakega svata na krožniku, ko so prišli na ohcet. škatle piškotov in ostalih slaščic ki so ostale od ohceti pa smo dajali na koncuko so odhajali domov

lp, lara

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Konfeti
9.6.2005 10:50:38   
Anonimen
Midva sva pred polnočjo razdelila konfete vsaki družini oz. paru. Greš po mizah okoli in imaš tudi priložnost, da se vsakemu gostu malo posvetiš in rečeš par besed. Tako da to kar traja nekaj časa.

Ko so šli domov, pa so vsi dobili škatlo s pecivom, na kateri je bila pentlja in napisana zahvala:

"Hvala vam, da ste ta najin najlepši trenutek delili z nama."

Joj, kako lepi spomini.......:)

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Konfeti
9.6.2005 10:51:36   
pravljica
midva sva vse konfete nastavila v belo košarico ob vhodu oz ob izhodu...po odhodu si ga je vsak vzel (oz sva jih midva delila in se vsakemu zahvalila)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Konfeti
9.6.2005 12:05:18   
puncica
Midva nisva imela konfetov, ker jst sploh nisem vedla kaj to je:zmeden2: Sva pa dala vsakmu sliko za slovo pa noter zahvalo napisano, tak luštno se mi je zdel.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Konfeti
9.6.2005 12:06:13   
puncica
Ja pa škatlo keksov/piškotov je vsak dobil z mašnico zavezan.:bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Konfeti
9.6.2005 12:08:47   
Anonimen
Konfeti so tradicija obalnega področja-pač upliv naših sosedov.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Konfeti
9.6.2005 13:20:47   
Pia73
Meni so konfeti kič in nepotrebna šara zato tega nisem želela na svoji poroki.

Vsakemu gostu oz. paru sva dala najino sliko z zahvalo v taki lušni zloženki. Pa kvalitetna slika je bila, saj ne najameš enega amaterja,........

Pecivo pa sva raznosila naslednji dan. Pa vsak je malo kasneje dobil tudi video kaseto s posnetkom poroke in zabave. To so za naju pravi spomini.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Konfeti
9.6.2005 13:24:57   
Anonimen
Konfetke sva raztalala po torti. Vsaki družini, oz. paru eni konfeti. Vse sva pa imela v motivu sončnic. Ob odhodu pa so vsi svatje dobili še škatlo peciva in če so kaj drugega še želeli.

Pecivo s konfeti (malo manj fensi varianta, ki sem jih sama naredila) in škatlo piškotov pa sva kot doprinos naslednji dan oz. v naslednjih dneh nesla tudi vsem sosedom.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......