Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 23.9.2009 20:12:44
|
|
|
|
zvesta
|
Žal se nosečke ne smemo cepiti.
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 23.9.2009 21:16:01
|
|
|
|
pegi1
|
to pa mislim, da ne drzi, ravno zadnjic je pusenjak odgovarjal na med.over.netu, da se lahko nosecke cepijo, najbolj primerno po 13.tedno (v izjemnih primerih tudi prej), tako da se malo pozanimaj...
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 23.9.2009 21:17:43
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: pegi1 to pa mislim, da ne drzi, ravno zadnjic je pusenjak odgovarjal na med.over.netu, da se lahko nosecke cepijo, najbolj primerno po 13.tedno (v izjemnih primerih tudi prej), tako da se malo pozanimaj... mei so v vseh treh nosečnostih izrecno prepovedali.... sem spraševala in NE in NE in Ne...
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 23.9.2009 21:26:57
|
|
|
|
eva1
|
Kolikor je meni znano je cepljenje proti sezonski gripi priporočljivo za nosečnice, majhne otroke....jaz pa se vrjetno ne bom cepila!
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 8:27:22
|
|
|
|
Bojana82
|
Tudi jaz se cepila ne bom, niti malega nebom dala cepit!
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 11:08:27
|
|
|
|
Alči
|
Tudi jaz se ne bom cepila. Tavelikega pa bom imela čez en mesec doma in bo z nama z dojenčkom doma, dokler ne bosta šla oba v vrtec, torej celo mojo porodniško. Glede priporočil o cepiljenju nosečnic, pa je tako, da imajo tudi zdravniki različno mnenje, eni ja , drugi ne... Jaz se pač ne bom, zato ker se še nikoli nisem
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 11:17:02
|
|
|
|
Aja1
|
Kaj pa proti novi gripi? Se boste cepile?
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 11:38:58
|
|
|
|
pupika
|
Mi se ne bomo cepili proti novi gripi, kajti tolko člankov, kot sem prebrala o tem, ne hvala. Sem pa včeraj še informativno vprašala zdravnico, pa je rekla, da ona se ne bo cepila, ker ni bilo cepivo dovolj dobro pretestirano, in še da ona meni ni nič rekla, kajti seveda zdravniki bi morali to propagirat, je pa rekla, tudi, da tudi tamiflu ni to kar pravijo da je.
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 16:18:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
Proti normalni gripi je še zaželeno da se nosečnice cepijo. Je mrtvo cepivo in popolnoma varno. Jaz se bom. Proti novi pa je oslabljeno živo cepivo in žal še ne preveč dobro raziskano. Jaz se ne bom.
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 16:23:14
|
|
|
|
bellamia
|
ne verjamem v cepljenja! bolje preboleti gripo, kot nositi hude posledice cepljenja! ni slabo samo zate, ampak predvsem za otroka! farmacija rabi denar, njih ne zanimajo posledice oziroma stranski učinki.... dobro razmisli! z dobrimi željami... lp
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 24.9.2009 19:31:21
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: pegi1 to pa mislim, da ne drzi, ravno zadnjic je pusenjak odgovarjal na med.over.netu, da se lahko nosecke cepijo, najbolj primerno po 13.tedno (v izjemnih primerih tudi prej), tako da se malo pozanimaj... mei so v vseh treh nosečnostih izrecno prepovedali.... sem spraševala in NE in NE in Ne... Se popolnoma strinjam. Mene je včeraj moj šef klical da frima organizira in plača cepljenje in da mu naj takoj javim. Pa sem rekla da se morem prvo posvetovati z G. Jo kličem in je rekla striktno NE!!!!
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: cepivo proti sezonski gripi 25.9.2009 8:27:32
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bellamia ne verjamem v cepljenja! bolje preboleti gripo, kot nositi hude posledice cepljenja! ni slabo samo zate, ampak predvsem za otroka! farmacija rabi denar, njih ne zanimajo posledice oziroma stranski učinki.... dobro razmisli! z dobrimi željami... lp Delam v zdrsvstvu in vse nosečke se bomo cepile proti sezonski gripi. Proti novi pa ne.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?