|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada in policisticni jajcniki
23.9.2009 15:38:55   
Buska
ojla!

v torek sem bila na pregledu in mi je moj G povedal, da imam policisticnej jajcnike in pregrado. Do sedaj mi tega ni povedala se nobena G (dosedaj so bile vse zenske) - res pa je, da sem zamenjala G in je direkt iz specializacije.

rekel mi je, da naj gre najprej moj na pregred na spermiogram in naj se cez pol leta oglasim na kontrolo - da bomo potem zaceli s tableti ipd ....

men se zdi to nekak velika doba, saj bom izgubila ze 6 mesecev ... nezascitene spolne odnose imama se od lanskega decembra, resno sva pa zacela delat maja ....

moj bo sel ze v pon samoplacnisko u Dravlje (dr. Res) ...

ima katera kak nasvet kako dalje?

Hvala!

< Sporočilo je popravil Buska -- 23.9.2009 15:39:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregrada in policisticni jajcniki
23.9.2009 18:28:21   
golobica82
Jaz bi na tvojem mestu G predlagala laparo in histero. Z hister ti odstarni pregrado z laparo pa prešpika jajčnike oz. ciste okoli njih ali ne vem kaj neki takega no, da prihaja do O.
Zaradi pregrade veliko žensk ne more zanositi, no res je tudi, da se kljub pregradi lahko zanosi, kar nekaj mojih znank je,v endar se je na žalost pri vseh razen eni končalo s SS, po odstranitvi pregrade pa je bilo vse ok.
Jaz sem imela tudi pregrado in PCO, pa sem imela avgusta letos operacijo. prejsšnji teden sem dobila prvo M, zdaj pa bomo vidli kako bo. Po vsem času, kar že delava na user posted image upam, da bo zdaj kaj.

Odločit se moraš sama, saj lahko vseeno zanosiš kljub tvojim težavam, le verjetnost je manjša. Jaz bi sicer bila na vrsti za operacijo šele pozimi, vendar sem sprosila, da sem jo imela prej.

sREČNO!!!!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2009 8:20:00   
Buska
hvala za nasevet. sem vceraj pop po tel poklicala G in mu povedala, da rabim napotnico, da bo dr. Res pogledal oba in je rekel, naj kar pridem ponjo do 18. ure.

Upam, da ti rata. bom drzala pesti.

LP

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2009 19:42:32   
Buska
ojla!

danes sva pri dr. Resu opravila pregled. operacije za pregrado ne bo, ker je minimalna in mi lahko naredi vec skode kot koristi.

za jajcnika je rekel, da sta zelo lena. moj pa nima glih najvec spermijev = kar pomeni, da sva oba lena na tem podrocju   ...

golbica82 - hvala ti za tvoje nasvete - kar se pa tice glede laparo, bomo pa tut se pocakal -> sedaj zacnem s klomifenom

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2009 15:55:23   
zaljubljena23
Buska, zakaj misliš, da ti OP pregrade lahko naredi več škode kot koristi? Tudi pri meni so zdaj odkrili pregrado, majhno (veliko 8 mm) in sem se vseeno odločila za OP. Poznam nekoga, ki so mu na UZ tudi dejali , da ima majhno pregrado in ji ni potrebno iti na OP, potem ej doživela drugi SS in je temu naredila konec. Šla je na OP in tam se je pokazalo dejansko stanje, pregrade le ni bila tako majhna kot so govorili...Pa da ne govorim, kaj lahko prinese pregrada v sami N...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2009 12:01:14   
Buska
tako je rekel dr. Res, zakaj pa, pa ne vem - ga bom v ponedeljek vprasala, ko imam ponoven pregled
sem tudi sama brala, da je to za OP - bomo vidli kako in kaj

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2009 21:10:07   
BA2008
če imaš minimalno pregrado lahko greš tud pod lokalno si odstranit pregrado.meni so jo v ponedeljek odstranili.nekaj minut pa je konec.ne rabiš it na OP.ne škodi,če ti jo odstranijo.

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2009 8:38:07   
zaljubljena23
Ba, a mi lahko kaj več poveš o tem? Sama sem dobila napotnico za HLS in HS....

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2009 14:59:39   
BA2008
histeroskopijo (odstranitev pregrade) ti naredijo med 6. in 10. dnevom ciklusa (od prvega dneva M torej).jaz sem dobila napotnico od  moje G.zmenile sma se,da mi jo bodo v lokalni odstranili (brez narkoze).ko sem dobila M,sem oklicala v bolnico in javila to.potem so mi nazaj javili,če sem že na programu za poseg.sem takoj prišla na vrsto.tisti dan prideš tja,sestra mi je dala ketonal svečko.čez pol ure me je poklicala noter.prvo spustijo neko tekočino v tebe (vaginalno),da te razširi.občutek je kot pri močnih menstrualnih krčih.potem te pregleda s posebno napravo.kot neka kamera.potem bi ti pa naj pregrado odstranili (podobno kot bi ti jo lasersko skurili-seveda,če sem jaz to vse tak prav razumela).zraven nisem hotela gledat.tega ne čutiš.vsaj jaz nisem.nekaj minut pa je konec.nič hudega v glavnem.lahko pa greš za en dan v bolnico in ti vse to naredijo pod narkozo.odvisno kako veliko pregrado imaš.hkrati mi je še odstranila polip. 

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2009 21:31:25   
zaljubljena23
Ba2008, hvala ti za izčrpen odgovor

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2009 11:42:41   
BA2008
user posted image  malo sem se razpisala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2009 14:04:48   
Buska
zelo dobra informacija - hvala :)

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?