Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa mene pa neki zanima-oba nezaposlena,nič prihrankov Koliko potem mesečno sploh lahko daš za kredit?? Nic, ker ti ga nobena resna banka ne odobri. Prakticno pa-del tistega kar zasluzis. Komu? Kdor ti da, za visoke obresti.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:21:39
|
|
|
|
ledenaa
|
Jaz v bistvu sprašujem avtorja posta Ker če nista zaposlena in živita recimo od sociale več kot 500 e prihodka ne moreta imet!! Zato me tudi zanima kako bi on lahko dal recimo 100 e na mesec
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:24:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Jaz v bistvu sprašujem avtorja posta Ker če nista zaposlena in živita recimo od sociale več kot 500 e prihodka ne moreta imet!! Zato me tudi zanima kako bi on lahko dal recimo 100 e na mesec Sori, k se umešavam, ampak... če majo 500€ socialne in delajo na črno, to pomen, da lohk celo socialno dajo za kredit, žvijo pa od dela na črno. Kako pa, mislš, da živi pou prejemnikov socialne? Aja, sori za pisavo... vodko pijem... na svoj, ne na državn račun.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ledenaa, tako kot pravi Kerensa.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:40:41
|
|
|
|
ledenaa
|
Zame nezaposlen pomeni da ne delaš
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ledenaa, tudi nekateri zaposleni ne delajo. In tudi siva ekonomija je del nase realnosti.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Zame nezaposlen pomeni da ne delaš kje pa ti zivis?
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:48:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Zame nezaposlen pomeni da ne delaš Zame pa NEZAPOSLEN pomeni, da delaš samo ZASE in da niti € ne daš državi.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Zame nezaposlen pomeni da ne delaš Zame pa NEZAPOSLEN pomeni, da delaš samo ZASE in da niti € ne daš državi. njaboljsa definicija do zdaj!
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:56:29
|
|
|
|
ledenaa
|
kerensa zate marsikaj pomeni... pa se ne bomo vtikali v to kajne Miska živim na planetu zemlja,pa ti?
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:58:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nezaposlen je tist, k uradno ne hod u službo. To pa pomen, da ne dela za državo. Ker kdor uradno hod u službo, pač dela za državo, tko al pa drgač. Kaj in kako je pa neuradno, pa itak nben ne ve. Uradno nezaposlen, drgač pa... we know.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 18:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi! samo pri nas nezaposlen ne pomeni da ne dela! se bolj in z vecjim veseljem!
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 23.9.2009 19:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nezaposlen je tist, k uradno ne hod u službo. Po definiciji besede je to tisti, ki je brez posla (dela). Ampak realnost je drugacna. Za ene na sreco, recimo zate Kerensa, za druge, ki smo toliko neumni, da namesto tebe placamo kaksen davek, pa na zalost.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 28.9.2009 15:14:46
|
|
|
|
pravljicar
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tudi! samo pri nas nezaposlen ne pomeni da ne dela! se bolj in z vecjim veseljem! Nehajmo prosim z offtopici in da se vrnemo na moje vprašanje - se ob stanju brezposelnosti mene in partnerke (ter z dvema otrokoma) da dobiti ALI kredit ALI karkoli, s čimer bi se lahko osamosvojili in šli na svoje? Partnerka zdajle prejema porodniško, sam bom zopet na zavodu najkasneje marca 2010. In NE najemnina, temveč nekaj, kar bi se obročno odplačevalo magari 20 let, samo da je to potem naše. ALI je kaj možnosti za karkoli, kam se obrnit ipd... Kakršne koli izkušnje in nasveti dibrodošli. Verjamem, da v situaciji, v kakršni živimo zdaj, moji podobnih stisk med vami mrgoli, zato le z besedo na dan. Aja, pa btw, so neki prihranki in trenutno imam neko pogodbo za določen čas, ki pa se kmalu izteče. Na podlagi tega so mi na banki ponujali nek kredit v višini par sto evrov hvala lepa p.s. kdor pravi, da leasing ni dosegljiv - JE dosegljiv tudi za fizične osebe, in to prav za namen nakupa stanovanja. zanima me, ali ima kdo IZKUŠNJE s tem in v situaciji, kot jo imam
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 29.9.2009 15:02:36
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljicar IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tudi! samo pri nas nezaposlen ne pomeni da ne dela! se bolj in z vecjim veseljem! Nehajmo prosim z offtopici in da se vrnemo na moje vprašanje - se ob stanju brezposelnosti mene in partnerke (ter z dvema otrokoma) da dobiti ALI kredit ALI karkoli, s čimer bi se lahko osamosvojili in šli na svoje? Partnerka zdajle prejema porodniško, sam bom zopet na zavodu najkasneje marca 2010. In NE najemnina, temveč nekaj, kar bi se obročno odplačevalo magari 20 let, samo da je to potem naše. ALI je kaj možnosti za karkoli, kam se obrnit ipd... Kakršne koli izkušnje in nasveti dibrodošli. Verjamem, da v situaciji, v kakršni živimo zdaj, moji podobnih stisk med vami mrgoli, zato le z besedo na dan. Aja, pa btw, so neki prihranki in trenutno imam neko pogodbo za določen čas, ki pa se kmalu izteče. Na podlagi tega so mi na banki ponujali nek kredit v višini par sto evrov hvala lepa p.s. kdor pravi, da leasing ni dosegljiv - JE dosegljiv tudi za fizične osebe, in to prav za namen nakupa stanovanja. zanima me, ali ima kdo IZKUŠNJE s tem in v situaciji, kot jo imam Midva sva stanovanje kupila na leasing 6 let nazaj - Hypo banka. Nobeden od naju ni imel redne zaposlitve in sva potrebovala poroka. Je pa res, da so manj komplicirali ker sva imela 50% polog. V glavnem od odobritve do podpisa pogodbe je minilo 1 teden. Obresti so bile malenkost višje kot pri kreditu, edino stroški za vpis v ZK so dvojni (ker so do poplačila leasinga lastniki oni) in plačaš najprej njihov vpis, potem pa še svojega. Računi za stroške prihajajo na tvoj naslov, ampak na njihovo ime, določeni celo prihajajo k njim in te potem oni bremenijo. Težava je edino če pride do kake reklamacije, ker moreš račun plačat in potem njim težit......... V glavnem, pri nama se je izšlo. lp
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 5.10.2009 21:54:12
|
|
|
|
frutka_
|
V mojem primeru je bil lizing finančno ugodnejši od krede. Tudi lastne udeležbe sva imela full malo, mislim da 13% od cene nepremičnine. Za nepremičnino pa sva takrat dala cca .50000eur. Tako nizke cene so bile in tako "revna" sva bila, da niti za orng polog nisva imela.
|
|
|
|
RE: stanovanje na leasing 5.10.2009 22:02:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljicar Pravica do strehe nad glavo je pa vendar ena temeljnih človekovih pravic. dolžnost pa delati....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?