|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOO
23.9.2009 10:12:41   
Hope2
Kolk so bili stari vaši otroci, ko ste jih prvič peljali v ZOO? So bili navdušeni ali jih še sploh ni zanimalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOO
23.9.2009 10:14:58   
zvesta
Naš je bil skoraj dve leti, pa ni bil ravno kaj fasciniran. Zapomnil si je opice, ostalo ga pa ni kaj zanimalo, opice pa tudi samo zato, ker so vreščale.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2009 10:30:02   
ksenija12
naš starejši okoli 2 leti, mlajši 1, ampak najbolj zanimiva stvar v zoo je bil bager, ker so ravno nekaj kopali:)..pa igrišče:)
No, zanimiv jim je bil tudi tisti otroški živalski vrt, kjer lahko božajo pujske...ampak je pa lušten izlet:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2009 10:42:31   
uškinamama
prvič smo bili pri njegovem prvem letu (nazadnje  prejšnjo soboto pri almost 4-ih) in vsakič je čisto nor na mini zoo - kozice, ovčke, pujski, to je nekaj za našega.

pA SLON mu je bil že od začetka všeč, pa gož , ki ga je lahko pobožal in seveda sem ga morala tudi jaz, da dam zgled otroku user posted image . v SOBOTO PA JE bil čisto navdušen nad levom, ki je rjovel, pa ta malimi opicami (čisto pri igralih) kjer imajo ravno mladčka.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2009 12:16:49   
Nika v službi
Mi smo poskusili natanko 3x do zdaj, v različnih obdobjih, pa je niti malo ne zanima. Pri nepolnih 2 letih so ji bili najbolj zanimivi kamenčki in voda, pri 3 letih igrišče, malo pred 4. letom pa vlakec in konji. Za to je pač malce predrago plačevati vstopnino v ZOO, zato nas zdaj spet nekaj časa ne bo tam. Očitno je odvisno od otroka...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2009 12:19:47   
Bojana82
Mi smo našega prvič peljali tam okrog enega leta pa mu je bilo vse fuul zanimivo in tako je še dane pri skoraj šestih letih user posted image ........

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2009 12:20:48   
Šaki
eno leto in pol.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2009 12:32:16   
Sofi
Mi smo živalski vrt obiskali ta mesec, pri starosti 4 in 3 leta. Bila sta navdušena nad mini ZOO-jem in tudi ostale živali so ju zanimale, predvsem volk, slon, medved in žirafa. Seveda so ju močno vlekla še igrala in vlakecuser posted image . Bomo verjetno morali večkrat ponoviti.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2009 13:26:22   
Luni
Za naše tri so bili najbolj zanimivi morski levi (sploh se nismo mogli odlomat od tam ), pa razstavljeni kamni-kamnine user posted image user posted image  in seveda opice. Drugo pa tako-tako. Ah, ja pa še v terariju je bilo močno zanimanje za vsako gnusobouser posted image

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2009 14:32:20   
Neca1313
Ko smo šli prvič, je bil mali star 1 leto. Najbolj zanimivo je bilo igrišče in vlakec, pa tudi mini zoo (vse to je aktualno še sedaj, pri dobrih štirih letih). So pa seveda vedno bolj zanimive tudi živali, sploh morski lev, žirafe, slon. Malčica je bila po sili razmer prvič v zooju pri nekaj mesecih, jo pa najbolj fascinira slon in opice. Še posebno, če vreščijo.user posted image

N&N

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2009 20:57:59   
živa
Naš večji si je pri letu in pol zaponil žirafo - je kazal, kako dolg vrat ima - in slona - je tudi kazal, kako dolg nos ima user posted image . V mini ZOO-ju se je malo bal, ampak sva potem nekako skupaj božala živalce.

Malega je pri isti starosti malo več zanimalo.

Lp,

živa

(odgovor članu Neca1313)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?