|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:18:37   
Anonimen
Danes mi moja predraga cimra pove, da imam kup sivih las (pa pri mojih letih:grrr:). Sej to sem v bistvu že vedela, sam nisem vedela, daje toliko opazno.
In ko je to omenila še ena druga kolegica, mi je prekipelo.
Jutr si grem kupit barvo in se bom pobarvala (ne sama, logiš)...:)-
Zdej pa pojma nimam kakšno barvo naj izberem in niti približno katero firmo?

Prosim svetujte mi, vsaj glede firme.
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:20:43   
Anonimen
Kakšno imaš pa barvo las? Jaz na firmo nič ne gledam, kupim cenejšo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:21:17   
Anonimen
Ponavadi je to Poly color.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:22:29   
smrka
hoj solatka
najboljse da se posvetujes s flizerjem pa ti bo povedal kaj je v modi in sploh kaka barva pase na tvoj obraz. Med nosecnostjo ni priporocljivo se barvat.
smrka:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:24:15   
Anonimen
Barva las: siva s primesmi rjave:)-

Ne, srednje temno rjava barva las.:)

Sem razmišljala da bi si kupila kako melancano al pa kej takega (sem mela une prelive al kako se že reče... šampone barvne... pa mi je bla všeč melancana)

V bistvu kolebam med naravno rjavo (moja barva) in med norimi prebliski....
Sam me je mal strah kaj bo pol ven prišlo.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:25:26   
Anonimen
Hi hi... nisem noseča
Pa ne grem k frizerju, ampak me bo kr cimra pobarvala.Tk da nc ne bo z modnimi nasveti.:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:26:55   
Anonimen
A ko si bila mlajša, otrok, recimo, si imela bolj blond? Če je tako, je primerna mittelblond ali srednje blond. Ta je ful naravna. Ali pa mogoče kakšen lešnik, ta pa mogoče malo poživi, če ni prav temen. Ker so različni. Jaz bi za začetek najbrž na tvojem mestu mittelblond. Za odštekane variante pa nisem ekspert.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:27:25   
smrka
polj pa kuj po barvo melancane in se postrihat :):kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:28:25   
Anonimen
Pa poročaj, kaj bo nastalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:29:11   
Anonimen
Sumo... neeeee nikol nisem bla blond.
Od nekdaj imam taksno barvo las.

Aja... dejte mi se to setovat kak sampon pa balzam naj si kupim za nego barvanih las? ker se mi vedno ful unicijo ko si jih barvam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:35:05   
Anonimen
Ja pa kaj je zdaj, a si jih barvaš a ne? A to se ti od tistega preliva uničijo?
Če nisi bila blond, potem pa bo najbrž lešnik O.K. Pa saj tista mittelblond še daleč ni blond. Taka naravna srednje rjava barva je.
Šamponi in balzami so pa pri meni vsi eno in isto sr... Pomembno je mogoče edino to, kaj si potem daš na lase, ko imaš že suhe. Jaz imam zdaj en spray, ki je prav za take lase. Malo jih res pomiri, ker imam drugače gmajno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:37:42   
Wahoo RR
barvam se že več kot 10 let...in zadnjih par let, kar vem da obstaja - uporabljam Casting...do sedaj najbolj obstojna...In se res vidi samo narastek...
Aja, pa vedno se barvam sama...

Za balzam pa poglej...zdej se prodaja že prav tisti balzam, ki ga dobiš pri nakupu barve, je res najbolj fajn...žal se pa zdele ne spomnim katera firma je...
Imajo pa ga v vsaki trgovini...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Barva za lase... pomoč
8.6.2005 22:43:33   
Anonimen
Splišni... ne, pobarvala sem se do zdej ene 2x mende.... pa še to v SŠ in na rjavo. In po tem sem imela vse uničene....ja pa tud preliv mi jih uniči sam ne tolk kot barve.

Bom dala slikce pol gor....ko bo ratalo... kar pač bo.... odločila se bom pa jutr v trgovini za barvo... se zna zgodit da bom flourescentno rumena!:)-:)-:)- (odvisno kake volje se bom zbudila).:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 0:16:32   
Mariposa
Definitivno ti priporočam Keune barve. Jih dobiš v tubah, zraven pa kupiš v steklenički razvijalec in to potem skupaj zmešaš. ČE imaš krajše lase je še toliko bolj priročno ker ne zmešaš cele barve ampak samo toliko kolikor rabiš. Je malo več packarije, ker nanašaš s čopičem, drugače pa je to barva, ki ti preizkušeno najmanj uniči lase:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 0:33:05   
Annny
Jaz ti pa priporočam, da se daš pobarvat ekspertu- frizerju.
Moja mama ima temno rjave lase in nekaj sivih pramen in ti povem, da ji nobena barva ni dobro prijela, niti kakšna od najdražjih ne- ko se je barvala sama. Frizer jo pa super pobarva.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 6:36:44   
Anonimen
Jst se bom gliha danes doma sama imam pa barvo Poly Brilliance - rouge noir pride taka temno rdeča, kr neki, ampak važno, da sivino prekrije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 6:39:22   
ZARA
Color Medvode :)-,zihr prime!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 7:21:21   
puncica
Tud pr men se ful vidjo, ja no, se vidi se staramo, sicer pa jaz uporbljam kr uno poly color pa je, ne kompliciram glavn da je neki napacan:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 7:29:20   
Anonimen
Odvisno ali si zimski ali poletni tip, če si poletni, boš z melancano izgledala kot vampir :)-.
Malo premisli, katere barve ti dobro pristojijo in če so to močne barve in temne barve, potem si lahko privoščiš vse melancane, rdeče, črne ipd.
Če pa dobro izgledaš v pastelnih barvah, v rumeni, roza,..., pa se odloči za kak svetlejši odtenek, lešnikovo, temno blond ipd.

Meni domača barva tako fajn uspe kot pri frizerju, kupujem pa tisto, ki mi trenutno potegne, večinoma čim bolj rdečo.

Mene pa zanima, če je že katera poskusila s tistimi kompleti za izdelavo pramenov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 7:32:28   
Anonimen
Selena mene mika, ampak še nisem probala....po mje je kar precej packarije. Pa še neki je: če se barvaš zato, da prekrivaš sive lase, ne vem kako kaj tisto prime :zmeden2:

Ker meni že frizerka pravi, da mi ne more dat gor vseh odtenkov rdeče, ker nekatere na sive lase ne primejo. Meni ni nič jasno :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 7:37:41   
Anonimen
Jaz ravno nekaj sivka nisem ampak nekaj sivih las po porodu pa imam (prej sem imela samo dva, ki sem jih redno pulila... hudiča sta rasla po par cm na mesec), zdaj jih je pa gotovo na vsaki strani po ene deset.
Pa mi rdeča prime brez problemov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 7:48:07   
Anonimen
No, saj meni doma tud ;) Sicer pa se barvam tam nekje na mesec pa pol do dva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 8:43:14   
Anonimen
Vedno uporabljam le Keune, ker mi od nobene druge firme še ni barva prijela tako, kot bi mogla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Barva za lase... pomoč
9.6.2005 9:53:53   
violinski
Pri nas doma sem dežurna frizerka jaz - ne samo za barvanje, tudi za striženje (zanimivo, sama hodim h frizerju in 'ne zaupam' domačim rokam :) ), delala sem že vse možne vrste pramenov, žal nikoli s profesionalnimi sestavinami, vedno sem se nekako zadovoljila s kakim preparatom od ilirije, pa sem si zadala, da tega ne bom več počela in da bom kupovala samo še kvalitetne preparate (kot je nekdo tu svetoval - Keune, ki se jih da dobiti ma tudi v Maxiju, če drugod ne :) )

Torej. Ko kupiješ barvo za lase, moraš najprej preveriti, če na njej piše, da PREKRIJE SIVE LASE. Ena takih dobrih je sigurno Excellence od L'Oreala (zdej mi lahko očitate, da so L'Orealovi izdelki testirani na živalih). Meni je všeč predvsem zato, ker nikoli in nikjer ne kaplja in ne curlja.

Potem se seveda odločiš za barvo. Mora biti čim bližje tvojemu naravnemu odtenku, sploh glede na to, da nisi ravno navdušena nad tem barvanjem - namreč, če boš vzela tako barvo, ki prekrije sive lase, bo to skoraj gotovo barva, ki se z las ne spere kar tako z umivanjem, ampak moraš pričakovati, da boš čez mesec dni imela kak centimeter narastka - ta naj bi bil čimbolj enak tvoji novi barvi las :)

In če imaš daljše ali gostejše lase, moraš vsaj za prvič kupiti dve škatli (razen, če kupuješ tiste Keune fore - tubo in razvijalec).

Začneš mazat na vrhu lasišča in se premikaš tako, da lase s 'prečo' odmikaš - najprej proti enemu ušesu, potem proti drugemu. Pri tem paziš, da se prekrije VSE lase (preče naj si sledijo na gosto) vendar je predvsem pomembno, da prekriješ las pri lasišču, ne toliko na konicah, ker to pride kasneje. Ko imaš strani pobarvane, greš proti tilniku. Po vseh pravilih, čeprav ti je do sedaj zgledalo, da bo barve sto posto ostalo, bi ti je moralo tu začeti primanjkovati.

Kukrkoli, ko imaš vse lasišče in lase ob lasišču prekrite, zliješ vso barvo, ki ti je ostala na 'čop' las, ki se ti je naredil na sredini glave. To barvo vtreš močno v konice, če se ti zdi, da se ne vtira lepo, prilij kakšno kapljico vode, da se zadeva začne penit.

Naprej delaš kot piše na navodilih (čas, izpiranje, ....)

Torej - Excellence, Poly Brillance, .... to so ene boljših, po mojih izkušnjah. Poly Country odtenki bi sicer bili primerni za tvojo barvo las, ampak ne prekrivajo sivih.

Poročaj o uspehih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?