|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk
22.9.2009 13:21:20   
Senčka
Sem malo v dilemi in sicer s fantom bova počasi začela "delati" na naraščaju. Že 11 let jemljem tabletke Minulet in me zanima po kolikem času od prenehanja jemanja tabletk lahko pričneva z "delom". Ginekologinja pravi, da pavza ni potrebna in lahko pričneva takoj. Moja logika mi pravi, da se mora telo po 11 letnem jemanju najprej očistiti (vsaj 3 mesece) in urediti menstruacijski cikel. Kaj pravite ve oz. vaše ginekologinje?

Upam, da se tema ne ponavlja ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk
22.9.2009 13:22:32   
tweety83
Ja ponavadi svetujejo vsaj tri cikluse počakat,potem pa veselo na delo.
Veliko uspeha!user posted image

(odgovor članu Senčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2009 13:37:46   
Anonimen
Jaz bi poslušala G in ne bi čakala. Itak, tabletke niso škodljive, tako, da nimaš kaj skrbet. Plus tega je tako, da boš mogoče imela sedaj prve tri mesece normalen ciklus, potem se zna pa kaj zmešati.

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2009 13:38:55   
pomar*ANČA*
ali pa tudi ni treba čakati, prijateljica je jemala cilest in sta lahk takoj začela delati na dojenčku in jima je tudi takoj ratalo, jaz sem pa jedla logest in sem na tebletkah zanosila. pa so me vsi potolažili (tri ginekologinje), da  bo z otrokm vse vredu, saj so zdaj tabletke tako nizko hormonske, da ni potrebno nič čakati oz če se zgodi ni nobenga tveganja.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2009 14:03:49   
nincrli
Če ti je rekla, da ni treba čakat potem ne čakaj, ker ne veš koliko časa lahko traja preden zanosiš.
Vso srečo!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2009 14:51:05   
ninamalina5
Meni je tudi ginekolog rekel,da ni potrebno čakati! Tako,da se ne rabiš nič bati in sekirati!
Želim ti veeeeeeeeeeelikooooo sreče! user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2009 14:56:00   
ninamalina5
pomar*ANČA* ti si tudi zanosila ob jemanju Logesta?? Pa si donosila otročka? Jaz sem namreč tudi in ko sem ugotovila kaj je na stvari sem nehala s tabletkami, potem pa se mi je sprožila menstruacija, krvavitev, SS . user posted image user posted image

Dojenček sicer ni bil planiran, kako bi le bil, če sem jedla tabletke...sem bila pa po tem kr precej žalostna in sva rabila nekaj časa,da sva se "sestavila" nazaj.

(odgovor članu ninamalina5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2009 14:56:25   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: Senčka

Sem malo v dilemi in sicer s fantom bova počasi začela "delati" na naraščaju. Že 11 let jemljem tabletke Minulet in me zanima po kolikem času od prenehanja jemanja tabletk lahko pričneva z "delom". Ginekologinja pravi, da pavza ni potrebna in lahko pričneva takoj. Moja logika mi pravi, da se mora telo po 11 letnem jemanju najprej očistiti (vsaj 3 mesece) in urediti menstruacijski cikel. Kaj pravite ve oz. vaše ginekologinje?

Upam, da se tema ne ponavlja ...

Vsak pravi drugače. Jaz sem jemala tabletke pribl. 10 let, mogoče malo manj. Po nasvetu G in zaradi sebe smo začeli delati dojenčka po treh ciklih. Takoj po prenehanju sem začela tudi redno uživati folno kislino. Zanosila pa sem takole - 31. marca začetek zadnje mens., zanosila sem pa v mesecu aprilu - se pravi takoj. G mi je tudi razložila, da je velika verjetnost zanositve po prenehanju jemanja tabletk.

Odloči se pa sama in veliko sreče pa veliko delajta.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Senčka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2009 19:11:18   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: ninamalina5

pomar*ANČA* ti si tudi zanosila ob jemanju Logesta?? Pa si donosila otročka? Jaz sem namreč tudi in ko sem ugotovila kaj je na stvari sem nehala s tabletkami, potem pa se mi je sprožila menstruacija, krvavitev, SS . user posted image user posted image

Dojenček sicer ni bil planiran, kako bi le bil, če sem jedla tabletke...sem bila pa po tem kr precej žalostna in sva rabila nekaj časa,da sva se "sestavila" nazaj.

sem donosila zdravega in pridnega fantka. tudi ni bil načrtovan, ampak so mi že v štartu rekli, da če bo kaj narobe bo že telo samo sprožilo splav, da drugače se pa naj ne obremenjujem. ampak sem se vseeno precej sekirala, doker nisem rodila in se res prepričala da je vse ok. ampak jaz nisem nadaljevala z tabletkam ker ni bilo menstruacije, sem čakala kdaj bo...pa so se prej pojavili nosečniški znaki.. user posted image

(odgovor članu ninamalina5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2009 19:22:20   
NM28
jaz sem tudi v letošnjem maju prenahala s kt, jemala pa sem jih cca 10 let.
Ginekologinja mi je svetovala 3 mesece, vendar je rekla, če se slučaj prej zalomi, naj ne delam panike ampak pridem k njej in se bova pogovorili

sicer je sedaj že mimo tri mesece

(odgovor članu Senčka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2009 20:02:08   
lukec
Jz nisem nič čakala, zanosila sem po tretjem ciklusu. Tablete sem jemala 11 let kot ti in sicer Cilest.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu NM28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?