Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izkušnje o odstranitvi mandljev v celju 21.9.2009 23:53:14
|
|
|
|
usa
|
oj,če je otrok manjši od 5 let je lahko mamica prezplačno z njim v bolnici.na dan operacije pa ne vem če dovolijo, kajti jaz sem bila notri z mojim sinom,ko so mu odstranili žrelnico,pa če sem čisto odkita ga nikoli nebi pustila notri samega.tako da če imaš možnost bodi z otročkom notri. lp
|
|
RE: izkušnje o odstranitvi mandljev v celju 22.9.2009 9:52:36
|
|
|
|
bodoča
|
Moj mali gre januarja na operacijo žrelnice v Celje. Tudi meni je samoumevno, da bom z njim tam, kako pa je drugace v Celjski bolnišnici. Koliko jih je v sobi, ali ti dajo zaslino posteljo, kakšno je osebje,...? Ko sem ga šla naročit so se mi zdeli kar prijazni. Sicer pa tiste tri dni boma že zdržala.
|
|
RE: izkušnje o odstranitvi mandljev v celju 22.9.2009 20:41:14
|
|
|
|
bulba
|
Hay! Moj sin je star 9 let in so mu že odstranili žrelnico pred petimi leti. Takrat sem z njim bivala v bolnici, seveda proti plačilu, ampak mi je bilo takrat rečeno, da tisti otroci, katerih starši niso bivali z njimi, na dan operacije ne morejo biti ob otroku, češ da bi se potem tisti jokali , ki ne bi imeli obiska in bi zato okrevanje bilo počasnejše. Meni se je to zdelo malo neumno, saj mislim, da bi si takrat vsak starš vzel čas, da bi lahko bil ob svojem otroku. Ko je prišel dan operacije res nisem videla niti enega starša, razen nas, ki smo tam bivali, zato me malo skrbi, da na dan operacije ne bom mogla biti s svojim otrokom. Kar se tiče bianja staršev je dobro priskrbljeno, jaz sem bila skupaj v sobi še z eno mamico in otrokom. Vendar je bilo to pet let nazaj in zato upam, da so režim obiskov spremenili. Vso srečo pri operacijah!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?