Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kremsnite, samsnite,... 8.6.2005 19:46:52
|
|
|
|
SaaS
|
Mislim, da je največji problem pri vsem skupaj salmonela, zato tudi odsvetujejo surova jajca v vsaki obliki. Torej šamšnita (stepen beljak) - ne! Ostale pa sem jaz jedla vsake toliko, ampak sem res pazila, da so bile sveže, enako sladoled. Med nosečnostjo sem bila še bolj pazljiva kot med dojenjem. Če pa sama delaš kakšno skutno torto ali podobno, pa raje uporabi kupljeno pastzerizirano kot pa kakšno domačo, ker je spet večja verjetnost kakšne okužbe.
|
|
|
|
kremsnite, samsnite,... 8.6.2005 20:25:52
|
|
|
|
Natasa-6
|
Najvecji problem je res salmonela, a vejetno se kaksne bakterije, ker je pac vse surovo. Sveze jajce so tudi v kremsnitah (jaz jih za doma narejene kremsnite sicer segrejem, ne pa prevrejem), isto je v skutni torti. Pa razne smetane. Kaj pa vem. Jaz sem pazila med nosecnostjo in med dojenjem, zdaj pa vidim, da ene mamice brez razmisljanja jejo vse, tudi tiramisu, sveze sircke,... Pa spet ne vem, ali jaz pretiravam, ali so druge prevec brezskrbne?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?