Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:15:04
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
verjetno si mislila, kolk si se najedla...a ne?? Jaz tudi, ravno sedaj.. nč grem mal kavč popeglat..
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:15:13
|
|
|
|
gita10
|
ful zanima tema. A ti je fejst dolgčas
|
|
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:30:00
|
|
|
|
felicia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 ful zanima tema. A ti je fejst dolgčas ja očitno ti je bila zanima, če si jo odprla.
|
|
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:42:30
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia IZVIRNO SPOROČILO: gita10 ful zanima tema. A ti je fejst dolgčas ja očitno ti je bila zanima, če si jo odprla. po naslovu ne moreš vedet vsebine sploh če piše najdela, namesto najedla in šele po vsebini izveš, da si jedla sendvič, ko je pravzaprav čas kosila
|
|
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:47:25
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
????? Pri nas doma imamo kosilo ob 16 ali 17 uri, ko se vsi dobimo doma..... Tko, da če je pojedla sedaj sendvič in imajo podoben sistem prehranjevanja....halloooo, mislim da je ne rabiš kritizirat, a ne?
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:49:08
|
|
|
|
ZARA
|
Ta diskusija je pa zame pregloboka.
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:50:04
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
...se šele razvija.....
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:52:48
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA ????? Pri nas doma imamo kosilo ob 16 ali 17 uri, ko se vsi dobimo doma..... Tko, da če je pojedla sedaj sendvič in imajo podoben sistem prehranjevanja....halloooo, mislim da je ne rabiš kritizirat, a ne? mater ste ene našpičene...koga pa kritiziram....če se pa hecam
|
|
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:53:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA ...se šele razvija..... A-ha, potem bom počakala do večera.
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 21.9.2009 14:57:39
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mika, pol pa drugič prilimaj unga k se smeje , in ne unga, k jezik kaže... ne ne ja ja
|
|
RE: najdela sem se zdej pa... 22.9.2009 9:34:58
|
|
|
|
felicia
|
ah ja moja tipkarska napaka. To je samo zato ker sem se tako najedla. Nisem opazila hvala za opozorilo ja kosilo imamo pa tudi mi šele ko pridemo vsi domov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?