Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pohodni, nepremočljivi čevlji 21.9.2009 11:14:40
|
|
|
|
šivilja
|
superfitovi čevlji so zelo fajn, pohodne smo kupli pa kar alpinine (št. 31) in jih v redu nosi. Jih bo pa prej prerastel kot znucal
|
|
|
|
RE: pohodni, nepremočljivi čevlji 21.9.2009 11:29:06
|
|
|
|
Lenny
|
Z Alpino ni kaj zgrešiti, naša dva jih imata oba, začeli pa smo s Superfit.
|
|
RE: pohodni, nepremočljivi čevlji 21.9.2009 19:40:47
|
|
|
|
Splišni
|
Za z vrtcem okoli hodit, kakšnih posebnih čevljev otrok gotovo ne rabi. Ne bodo nikamor šli, da bi bilo to nujno potrebno. Brez skrbi, da bo večina v supergah. Tako da če boste vi hodili po hribih, potem jih kupi, sicer pa jih jaz ne bi, samo za vrtec gotovo ne.
|
|
|
|
RE: pohodni, nepremočljivi čevlji 21.9.2009 19:58:52
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan za petletnico (oz. št.28,29) katere mi priporočate? pa da niso pretežki, da 'dihajo'.... oziroma ali se jih sploh splača kupiti? do sedaj smo se po gozdu podili z enimi goretexovimi - superfit (so pa nizek model), ki jih je oboževala....in sem jih sedaj v kratkem nameravala spet kupit, ker so praktično neuničljivi, pa še oboževala jih je. sedaj pa jih rabijo za vrtec...izleti, pohodi itd....oz. so nam to priporočali. Mi smo našemu 4-letniku št. 29 vzeli od Adidasa v Hervisu, so nepremočljivi, višji , mehki za hodit. Smo ful zadovoljni, res. Jih pa zelo rad obuje, ko gremo v gozd po gobe, ko gremo kam hodit v hribe, pa tudi za po mestu bi bili, ker so ful luštni za pogledat. Dobiš jih pa na oddelku med pohodno obutvijo, pa mislim da so bili 1 mesec nazaj ok.35-40 eur.
|
|
RE: pohodni, nepremočljivi čevlji 25.9.2009 21:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
lani smo kupili GEOX - malo višji, nosili celo zimo, letos žal premajhni, a izgledajo kot novi. Zagotovo jih letos tudi kupimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?