|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 16:37:43   
rozi81
Ali je res dedno če so v družini npr. mami in sestra rodile pred rokom, da je potem večja možnost, da bom jst tut?
Joj sm zakomplicirala!!!:ups::zmeden:
Pa sej me razumete.

SEj vem da je butast uprašanje sam vseen, da vidm kaj boste napisale.:ups:

LP S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 16:47:31   
Anonimen
Jaz mislim, da nima veze. Vsaj upam, da ni dedno :ups: ker je moja mama bila obakrat 14 dni čez rok, rojevala po 16 in 19 ur in na koncu rodila s CR :zmeden: Ne bi hotla, da je to tko.
Sem pa zadnjič svojo G vprašala, kakšna je verjetnost, da imam jaz CR, glede na mojo mamo, pa mi je rekla, da to sploh ni povezan.

Tko, da :zmeden2:

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 16:51:48   
lenika
Jaz bi bila pa vesela, če bi bilo povezano. Moja mami je mene rodila 14 dni pred rokom insicer je imela zelo lahek porod in rodila v rekordne pol ure.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 16:56:55   
*Neja*
Ua! V pol ure???!?!?!? Tvoja mami je legenda. Verjetno so jo vpisali v kakšno zlato knjigo. ;) To je pa res bil turbo porod. Verjetno si takšnega vse želimo.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Za tvojo mami.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 16:58:59   
Anonimen
Ma ne, ni dedno.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 17:11:30   
ribica.
KOlkor sem jaz slišala, je "kao" dedno le to ali nosiš čez rok. Kar se mene tiče je kr držalo. Takrat ko je folk najbolj klicaril in spraševal, če sem že rodila, je moj vedno govoril, da smo same "dolgonoske" v žlahti. Glede poroda samega, pa še nisem slišala, da je kaka povezava.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 17:17:45   
dory
To pa pomoje nima nobene veze...sej ste si vse razlicne in tudi nosecnost po vsej verjetnosti poteka pri vseh drugace ane :)

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mal mim vprašanje
8.6.2005 17:32:58   
beti 1
No v naši družini kar drži, mama jaz in sestra smo prvega otroka rodile več kot en teden pred PDP, je pa res da smo vse v tednih pred porodom nonstop nekaj okol skakale.
lp
beti 1

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mal mim vprašanje
9.6.2005 8:19:57   
pat
sm vprašala G pa je rekla, da na to nič ne vpliva, da pa ne vejo če je dedno al ne.da je ful zunanjih dejavnikov.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?