Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 20.9.2009 19:48:34
|
|
|
|
ledenaa
|
ja se cepi
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 20.9.2009 19:50:29
|
|
|
|
tikatonka
|
Saj ti bodo povedali. Mojega je P pregledala preden ga je cepila.
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 20.9.2009 19:52:42
|
|
|
|
tinaaja
|
Prehlad za di-te-per cepljenje ni vec ovira - moja je bila prvic cepljena kasljajoca in z zabasanim nosom. Ne vem pa, kako je s cepljenjem proti KME.
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 20.9.2009 19:54:20
|
|
|
|
Ekaz
|
Saj to me najbolj skrbi. Ponavadi, ko prideš k zdravniku te najurijo, kaj hodiš okoli, da boš okužil celo čakalnico in da bi bil lahko otrok kakšen dan doma in bil OK. Uro imamo naročeno ob sedmih, če prej kličem, se ne bo nihče javil, če grem pa tja, je pa 90 procentov možnosti, da jih slišim. Res ne vem, kaj naj naredim.
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 20.9.2009 19:57:11
|
|
|
|
Lejči
|
Moje niso hoteli cepiti, ko je bila prehlajena.
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 20.9.2009 20:43:02
|
|
|
|
naja78
|
pelji jo tja,kot imata dogovorjeno.itak jo P prej pregleda.ponavadi cepijo,le če nima kake viroze.če samo z nosa teče in je drugač vse ok,se potem ona odloči.
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 21.9.2009 7:06:12
|
|
|
|
ledenaa
|
Samo če ima vročino ne cepijo
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 21.9.2009 14:31:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Saj to me najbolj skrbi. Ponavadi, ko prideš k zdravniku te najurijo, kaj hodiš okoli, da boš okužil celo čakalnico in da bi bil lahko otrok kakšen dan doma in bil OK. Uro imamo naročeno ob sedmih, če prej kličem, se ne bo nihče javil, če grem pa tja, je pa 90 procentov možnosti, da jih slišim. Res ne vem, kaj naj naredim. Tko smo mel mi enkrat, ta prva uro, mi pa prehlajeni. Nč, šla sem tja, povedala kako je, doktor jo je pregledu in kljub smrkanju cepil.
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 21.9.2009 14:56:19
|
|
|
|
gajči
|
Jaz bi pa raje prestavila cepljenje na takrat ko bo zdrav. Je bil naš prejšnji teden cepljen, ko je bil prehlajen, pa mi je bilo potem ful žal, da se nisem bolj uprla. Oboje je stres za telo in brezveze ga bombardirat z obojim naenkrat, če pa lahko cepljenje brez problema počaka kakšen teden.
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 21.9.2009 21:24:47
|
|
|
|
soncipunci
|
Ne cepi - počakaj, da bo otrok POPOLNOMA ZDRAV! (Ampak mislim, da so ti ga danes že cepili, ker se večini zdravnikov danes tako ali tako to ne zdi več ovira za cepljenje)
< Sporočilo je popravil soncipunci -- 21.9.2009 21:27:39 >
|
|
|
|
RE: Teče iz noska - cepljenje DA ali NE? 22.9.2009 8:07:23
|
|
|
|
Ekaz
|
Nismo cepili. Sem klicala in jih dobila šele ob pol osmih in povedala, da je zbolela. Gremo čez en teden.
|
|
|
| Stran: [1] |
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!