Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 20.9.2009 12:50:58
|
|
|
|
sonček33
|
Seveda, mi mu spiramo in z baby vacom čistimo nos zjutraj in zvečer -vsak dan ...ko je bil prehlajne pa večkrat na dan in tudi večkrat ponoči. Ponoči pomgajo tudi inhalacije.
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 20.9.2009 12:53:20
|
|
|
|
PC Baby
|
Enako. Se mi zdi da kar non stop čistim ota nos...
|
|
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 20.9.2009 12:53:33
|
|
|
|
Hope2
|
Če je naš prehlajen, je čez cel dan in pucam čez cel dan po potrebi. Še nikoli ni bil prehlajen samo ponoči in zjutraj. Če se mu ponoči maši nosek, pa mu probaj malo posteljko dvignit. Pri glavi, mu pod posteljko daj 2 knjigi. Našemu to pomaga. Pa pred spanjem vseeno noseka spuca. Zvečer skuhaj lonec kamilic in daj ob posteljk. Včasih pomaga tudi vlažilec zraka.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.9.2009 12:54:45 >
|
|
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 20.9.2009 12:59:03
|
|
|
|
lenika
|
Na srečo še ni imela zamašenega noska. Trkam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 13:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 20.9.2009 15:40:58
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Seveda, mi mu spiramo in z baby vacom čistimo nos zjutraj in zvečer -vsak dan ...ko je bil prehlajne pa večkrat na dan in tudi večkrat ponoči. Ponoči pomgajo tudi inhalacije. Meni je P rekla, da se z babyvacom nos čisti takrat, ko je otrok prehlajen in ima ali zabasan nos ali pa iz njega že teče sluz. Če pa ga uporabljaš kar tako, za vsakodnevno čiščenje nosa, pa lahko nosni sluznici narediš več slabega kot dobrega. Takrat zadostuje samo fiziološka raztopina.
|
|
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 20.9.2009 22:04:13
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Seveda, mi mu spiramo in z baby vacom čistimo nos zjutraj in zvečer -vsak dan ...ko je bil prehlajne pa večkrat na dan in tudi večkrat ponoči. Ponoči pomgajo tudi inhalacije. Meni je P rekla, da se z babyvacom nos čisti takrat, ko je otrok prehlajen in ima ali zabasan nos ali pa iz njega že teče sluz. Če pa ga uporabljaš kar tako, za vsakodnevno čiščenje nosa, pa lahko nosni sluznici narediš več slabega kot dobrega. Takrat zadostuje samo fiziološka raztopina. Meni je P isto rekla. HB še nikoli ni bla prehlajena in niti ne vemo, kaj je zamašen nosek. Imamo sicer baby vac, a ga nismo še nikoli uporabili.
|
|
|
|
RE: Čiščenje noska-kako pogosto? 21.9.2009 11:08:26
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz našim, ta velika že sama pihne, ta malemu pa ga očistim takrat, ko se mi zdi, da je poln.... ležišče mu vzdignem in ko gresta spat jima pod posteljo dam vrelo vodo v katero kapnem mazilo proti prehladu ter ju po prsih namažem z fitobalm bimbi mazilom, ki ga dobiš v lekarni. v sobi je prijeten vonj mentola, ki ga oddaja mazilo.....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?