Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:47:02
|
|
|
|
*Neja*
|
Meni je ful dobro to: kuhan krompir v kosih, zraven pa pusta skuta, v katero zmešam svež sesekljan peteršilj. Lahko je tudi samo krompir, posut s peteršiljem... ali pa krompir v kosih in kisla smetana... al pa... ne vem več. Dober tek!
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A pražit se ti ga pa ne da ali ga ne znaš?
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:49:19
|
|
|
|
aljča
|
Kaj pa če ga zabeliš z ocvirkam to majo deci zlo radi.:)Lahko ga pa tud daš malo na olje prepražiš in vliješ malo smetane potem je krompir kuhano pečen pa še slasten. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:50:48
|
|
|
|
Čiračara
|
Jaz ga velikokrat skuham v kosih, potem pa na hitro popečem, da dobi lepo barvo in da hrusta:)..Potem pa posipam gor svež peteršilj.
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:51:06
|
|
|
|
india
|
Kaj pa zabela iz zaseke in kisle smetane ali pa ocvirki in kisla smetana? Ali pa sirova omaka ( razpustiš sir, dodaš razne začimbe , zaliješ z mlekom in smetano, dodaš petršilj....)?:miska:
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:52:41
|
|
|
|
Erdbeere
|
Lahko ga pa posuješ s sirom pa daš v pečico zapečt, da se ti sir stopi
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm.. ocvirkov pa zaseke ne je nihče, skute ni, pečica nam ne dela :(( Al pire al ga bom pa res kr popekla .. :)
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 13:56:34
|
|
|
|
india
|
Fiš, pa naredi sirovo omakco, je tud super, al pa kakšne olive, kapre, grah,koruzo, popražiš, dodaš začimbe, malo kečapa, malo zaliješ in je super omakca!
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 14:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Maslo gor raztopi al pa Zdenka sir.
|
|
|
|
Kaj na krompir - HITRO! 8.6.2005 14:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Sva že pojedla :) Sem kr pire nardila pa se ni nč pritoževal začuda :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?