Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 10:30:41
|
|
|
|
Taanikaa
|
jst imam neoriginalno zimsko vrečo pa sem jo res rabila pozimi,tud torbo sem imela skoz,vozička nimam več,oboje pa imam še vedno doma.
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 10:32:17
|
|
|
|
summmer725
|
To se pravi, je fino da maš? Ja saj vreča za otroka mi deluje taka topla in udobna, tko da se res lahko v mrzlih dneh odpraviš vn.
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 10:34:32
|
|
|
|
Lejči
|
Vreča je super, tako da ti jo definitivno priporočam, torba bo pa kakšna druga tudi čisto ok.
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 10:37:46
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: summmer725 To se pravi, je fino da maš? Ja saj vreča za otroka mi deluje taka topla in udobna, tko da se res lahko v mrzlih dneh odpraviš vn. ja sigurno je fajn da imaš vrečo,za torbo je pa tko,fajn je da jo imaš,ni pa nujno da je ravno quinny,jst sem jo kupila po polovični ceni,kr nove so nekje 50e,predrago ful,si pa res ne predstavljam da bi bla brez torbe,ker ko sem ven hodila z malim,sem imela notri vsega vraga ,je velika,prostorna,tk da jst ti priporočam torbo zraven,sej pravim ni pa nujno da je lih quinny torba
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 18.9.2009 10:38:22 >
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 10:38:32
|
|
|
|
klavdi*
|
Jaz imam oboje original od Quinny in je zares super.V torbi pa imaš še previjalno podlogo s tem ,da je kar prostorna.
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 11:30:33
|
|
|
|
sazi
|
vreča je super, torbe pa nimam - je navaden ruzak čisto v redu
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 18.9.2009 11:36:11
|
|
|
|
veronikab
|
Tudi jaz imam kar oboje in mislim, da nam bo vreča sedaj v bolj mrzlih dneh še kako prav prišla. Sem pa tudi jaz naročila vse preko LINK in so bili ti razni dodatki (vreča, torba, mreža proti mrčesu, zaščita za dež, tlačilka za gume ...) v naročilu že vključeni. Je pa bilo vse skup bistveno ceneje kot v SLO.
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 19.9.2009 11:49:06
|
|
|
|
summmer725
|
No vidim da je oboje koristno, tko da bom kar naročila. Veronikab na tej spletni strani sva naročila voziček in ker sva se tok menila, kaj in kaj ne, sm pozabila dat še vrečo in torbo v košarico , tko da bom naročila kar v baby centru.
|
|
|
|
RE: torba in vreča za Quinny-ja 19.9.2009 11:53:41
|
|
|
|
barika
|
vreča je super. fajn je topla in prostorna tudi za malo starejsega otroka -nekje do 2 leta je preizkusena-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.