|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torba in vreča za Quinny-ja
18.9.2009 10:27:18   
summmer725
Ojla, z mojim sva včeraj na neki nemški strani naročila voziček Speedi Quinny za našga user posted image . Nisem pa naročila torbe za pripomočke in pa vreče Footmuff. Dajte mi povedat tiste ki imate te vozičke, ali ste torbo in to vrečo velik rabile!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torba in vreča za Quinny-ja
18.9.2009 10:30:41   
Taanikaa
jst imam neoriginalno zimsko vrečo pa sem jo res rabila pozimi,tud torbo sem imela skoz,vozička nimam več,oboje pa imam še vedno doma.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2009 10:32:17   
summmer725
To se pravi, je fino da maš? Ja saj vreča za otroka mi deluje taka topla in udobna, tko da se res lahko v mrzlih dneh odpraviš vn.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2009 10:34:32   
Lejči
Vreča je super, tako da ti jo definitivno priporočam, torba bo pa kakšna druga tudi čisto ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2009 10:37:46   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: summmer725

To se pravi, je fino da maš? Ja saj vreča za otroka mi deluje taka topla in udobna, tko da se res lahko v mrzlih dneh odpraviš vn.

ja sigurno je fajn da imaš vrečo,za torbo je pa tko,fajn je da jo imaš,ni pa nujno da je ravno quinny,jst sem jo kupila po polovični ceni,kr nove so nekje 50e,predrago ful,si pa res ne predstavljam da bi bla brez torbe,ker ko sem ven hodila z malim,sem imela notri vsega vragauser posted image ,je velika,prostorna,tk da jst ti priporočam torbo zraven,sej pravim ni pa nujno da je lih quinny torbauser posted image

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 18.9.2009 10:38:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2009 10:38:32   
klavdi*
Jaz imam oboje original od Quinny in je zares super.V torbi pa imaš še previjalno podlogo s tem ,da je kar prostorna.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2009 11:30:33   
sazi
vreča je super, torbe pa nimam - je navaden ruzak čisto v redu

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2009 11:36:11   
veronikab
Tudi jaz imam kar oboje in mislim, da nam bo vreča sedaj v bolj mrzlih dneh še kako prav prišla. Sem pa tudi jaz naročila vse preko LINK in so bili ti razni dodatki (vreča, torba, mreža proti mrčesu, zaščita za dež, tlačilka za gume ...) v naročilu že vključeni. Je pa bilo vse skup bistveno ceneje kot v SLO.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2009 11:49:06   
summmer725
No vidim da je oboje koristno, tko da bom kar naročila.
Veronikab na tej spletni strani sva naročila voziček in ker sva se tok menila, kaj in kaj ne, sm pozabila dat še vrečo in torbo v košarico user posted image , tko da bom naročila kar v baby centru.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2009 11:53:41   
barika
vreča je super. fajn je topla in prostorna tudi za malo starejsega otroka -nekje do 2 leta je preizkusena-

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2009 11:57:22   
summmer725
Sm kok pa je velika ta vreča?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.