|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   supergice
18.9.2009 9:41:59   
maktub
sinu bi rada kupla supergice za v vrtec ampak take da imajo mehek podplat in da mi ne prepusčajo..gledala sem Nike shox ampak so iz takega taankega blaga-- kaksne priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: supergice
18.9.2009 11:37:13   
hubi
Adidas so zakon.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2009 15:42:30   
barbi007
mi mamo nikice tiste navadne bele na dva ježka. imajo mehki podplat, ne prepuščajo vode, s tem, da mu noga noter resnično švica. Imamo pa še ene geox-ke in so zakon. Imajo mehki podplat, nekoliko debelejši, ne prepuščajo vode, kar je pa najpomembnejše, da mu noga v njih diha.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2009 15:47:54   
lemavrica
Naš ima Adidas in se super obnesejo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2009 20:21:37   
Splišni
Ja, geox se splača kupit, res. Samo je treba pogledat, ker vsi pa niso mehki.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2009 21:33:44   
bojbok
Mi imamo Nike in smo zeloo zadovoljni.....tudi Lana z njimi lahko teče in skače in se z njimi prav odlično počuti user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2009 22:00:44   
Anonimen
Cicibanova linija softy je super, ampak ne vem, zakaj jo delajo samo za male številke user posted image

(odgovor članu bojbok)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2009 22:14:26   
kaya2007
mi smo probali večinoma že vse firme, pa mi je adidas zakon, ker so res lahki. v geoxih tamali švica noga, pa včasih so kakšni full trdi. všeč so mi tudi od chiccota.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?