|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kozmetika iz nivea nahrbtnika
17.9.2009 17:52:41   
duda1
Zanima me, če je katera na kozmetiki iz nivea nahrbtnika zasledila, do kdaj je ta uporabna. Ali piše kje? Če ne, kaj pa mislite, kako dolgo bi jo bilo pametno uporabljati?
Za odgovore se vam zahvaljujem

Aja pa še to, mogoče katera ve, kje je nahrbtnik najcenejši?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kozmetika iz nivea nahrbtnika
17.9.2009 18:04:18   
luan
Čao.
Sem šla pogledat na škatlo in na dnu je napisano, da je rok uporabe za vse izdelke 12 mesecev po odprtju.Za kremne robčke pa je datum odtisnjen na robu robčkov oz. 6 mesecev po odprtju.Na robčkih pa je datum poteka šele leta 2011.
Sem pa jaz nahrbtnik vzela v Baby centru, ampak nimam pojma koliko sem dala.
LP

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kozmetika iz nivea nahrbtnika
20.9.2009 20:01:44   
črticaa
povsok so okoli 30 eurov,...razn akcij

ne vem če se ti ga splača vzet,..ker pol stvari sploh ne boš uporabila (vsaj takšna je navada), bolje da kupiš u dm-u od babylove torbo,...pa lepša je in bl praktična,..je 25 eurov,..sam če maš njihove bone jo dobiš 25% ceneje,....
veliko jih poznam ki obžalujejo da so ga kupile,...v vsakem primeru imaš kakšen nahrbtnik viška domauser posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?