|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 10:35:28   
tajč
Rabim pomoč. Ne vem še sicer, če bo ta mesec:modri::roza:??? oz želim si že zelo neučakano, da bi končno po dolgem času in enem velikem sra... že dobili :duda: in najbolj si želim, da ta mesec ne bi zagledala:hudicek:.
No začeli smo konkretno delati na :duda: zdaj pa me je zagrabil prehlad z vročino (37,3).Ko ma hudič mlade,... Vzela sem že 3 lekadole in ponoči kapljice za nos, pa pastile za grlo, ker drugače nisem spala niti minute. Zdaj pa sem slišala, da lahko prav v zgodnji nosečnosti to zelo škodi pikici. Kaj ve katera kako je s tem?

Hvala vam za odgovore.
Taja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 11:07:28   
Anonimen
Pa mene so filali z lekadoli v 39. in 40. tednu zaradi hude viroze. Še med popadki sem ga dobila, da so me spravili malo k sebi. Tako da mislim, da glede lekadola ni panike, pretiravaj pa raje ne. Raje kak čajček, pa zašvicanje telesa pod kupi odej, potem pa tuš pod mlačno vodo. Da se temperatura spusti.;)

(odgovor članu tajč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 11:10:04   
*Neja*
Ja, kot praviš... ko ima hudič mlade... Jaz vem, da sem staknila angino (nekje v 7 do 8 tednu nosečnosti) pa mi je zdravnik predpisal edini antibiotik, ki se lahko predpiše nosečnicam (Hiconcil, se mi zdi, da se mu reče). Drugače pa poglej na tist listek, ki je priložen zdravilu. Tam imaš posebni razdelek, kjer piše: "nosečnost in dojenje". No, pa še moja izkušnja: jaz nisem jemala ničesar (tudi antibiotikov, ki jih je predpisal zdravnik ne), sem pila samo čaje, jedla med, pomaranče in vroče mleko.

Za tvegat ni, še posebej, če se že dlje časa trudita, da bi ugledala :modri::roza:.

Držim pesti, da se
a) čimprej pozdraviš in
b) čimprej ugledaš :modri::roza:

Pa pa

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 11:43:28   
matjuška10
Meni je zdravnica rekla, da sok rdeče pese znižuje vročino. Takrat sem poskusila in jo res delno znižala.
Poskusi pa boš videla.

LP

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 11:46:50   
TANTRA
Imam priročnik po tednih nosečnosti in v njem piše, da je plod najbolj občutljiv za zunanje negativne vplive (bolezni, zdravila, alkohol....) v 6 tednu nosečnosti. Jaz sem primer, da sem ravno v 6 tednu imela hudo virozo in visoko vročino do 39. Prepozno sem zvedela, da lahko vročina nad 38 poškoduje celice in ravno to se je zgodilo.
Priporočam ti sok rdeče pese v katerega vmešaš sok limone in resnično pomaga.
Držim pesti, da bo z vama vse ok.:miska::rozica:

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 12:18:39   
Nyah*
Tudi jaz sem bila precej hudo bolna v 5 tednu, pa so mi rekli, da raje le cajcke in limonce, ce je res nujno lekadol, za nos pa ne Operil ampak fiziolosko raztopino!

Raje potrpi brez ce se da!

V lekarni kar fajn svetujejo!

Pocajtaj se :rozica::rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako je z zdravili?
8.6.2005 15:06:36   
rija
Lekadol je ok, kapljice za nos pa ne. Pastile pa verjetno tudi ne škodijo. Včasih je bolje kemijo zunaj pustit, saj tudi ne pomaga, če se v eni uri nafilaš z vsemi zdravili, ki so doma. Moj :love: je že tak tip, misli, da več tablet bo vzel, prej bo zdrav. Raje se poslužuj starih receptov: pri znižanju vročine zelo pomaga, če olupiš krompir, ga naribaš kot čips in si ga oviješ okrog spodnjega dela nog.

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!