|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko čaja lahko
17.9.2009 13:18:03   
a982
Zdravo,
moj fantek je star 18dni, zadnje dni ga mučijo krči oz predvidevam da kolike, ker je to ponavadi pozno popoldne ali zvečer. Svetovali so mi naj mu dam mal čaja (od Hippa komarček), pa me zanima koliko je to mal, ali samo par žličk na dan ali lahko kej več? Ga polno dojim, pa se bojim, če bi mu dala preveč čaja, da ne bo več hotel mleka jesti. kako je pri vas? Hvala za odgovor.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko čaja lahko
17.9.2009 13:22:26   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: a982

Zdravo,
moj fantek je star 18dni, zadnje dni ga mučijo krči oz predvidevam da kolike, ker je to ponavadi pozno popoldne ali zvečer. Svetovali so mi naj mu dam mal čaja (od Hippa komarček), pa me zanima koliko je to mal, ali samo par žličk na dan ali lahko kej več? Ga polno dojim, pa se bojim, če bi mu dala preveč čaja, da ne bo več hotel mleka jesti. kako je pri vas? Hvala za odgovor.
lp

Moj je tudi imel krče in sem ga tudi polno dojila pa nisem nobenih čajev ali kapljic proti krčem dajala, ker stvar itak mine sama od sebe. Samo še bolj razdražič črevesje z novimi dodatki, pa te kapljice, ki ne delajo, pa probaš druge, pa ne delajo, pa ta čaj, pa ne dela, pa drug čaj, pa ne dela....itak pa mine samo od sebe po določenem času, do takrat pa potrpežljivost.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2009 13:27:16   
Tejči
Tudi mi smo se obadali s krči in poskušali z vsemi mogočimi kapljicami, a mine, ko mine. Če že, raje daj vodo..ne vem, a kombinacija mleka in čaja se meni ne zdi ravno dobitna... Če jaz to dvoje mešam, me obvezno črvičiuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2009 13:29:44   
Hope2
Polno dojila, čaj sem probala dat, pa ni pomagalo, mislim da prav za kolike noben čaj ne pomaga.
Mu pa je pomagal antiflat, krči niso čist izginili, so pa bili milejši. Pomagalo je tudi masiranje trebuha, pa da je bil nagi in se je zbrcal ter sprdel. Jaz sem mu še mal pomagala s potiskanjem kolen k trupu. Če je bilo hudo, pa sem ga dala v en mali lavorček s toplo vodo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2009 13:33:56   
ledenaa

- masaža trebuščka (okrog popka),
- zelo veliko podirat kupčka,
- preveri, kaj ješ, če dojiš (po kateri hrani ima težave). Če ne dojiš, mogoče kakšno drugo mleko (učinek bo viden šele čez kakšne štiri dni ali teden),
- če dojiš, iz prehrane izloči vse mlečne izdelke in izdelke, kjer se skriva mleko, izloči tudi vse vitaminske dodatke,

- od kapljic pa so bile učinkovite avstrijske Antiflat,
- zelo dober za pitje in proti krčkom je afriški rdeči čaj Rooibos (v njem lahko mešaš tudi umetno mleko). Je osvežilen in zelo pomirjevalno deluje na dojenčkov želodček

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2009 13:39:27   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

- zelo dober za pitje in proti krčkom je afriški rdeči čaj Rooibos (v njem lahko mešaš tudi umetno mleko). Je osvežilen in zelo pomirjevalno deluje na dojenčkov želodček

rooibos je pravi čaj in kokr koli nima teina in kofeina, ni za novorojenčke ali  dojenčke, ker je zelo močen antioksidat.

Ona ga lahko pije, ampak novorojenčku ni šans

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2009 10:28:28   
koala
Jaz bi mu ponudila (če že) komarčkov čaj iz filter vrečke, ker ta Hippov in vsi ostali instant čaji so meni osebno absolutno presladki.
Poskusiš pa lahko tudi z masažo z brinjevim mazilom, ga masiraš okoli popka, pa da ga pustiš da se fino razbrca ali pa ga nosiš tako da ti leži z trebuščkom na podlakti. Pa srečno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2009 11:20:06   
Andromeda
Jaz sem proti krčkom kuhala čaj iz janeža in kumine, dobiš v vsaki trgovini, če ne drugje, med začimbami...Srečno in da čimprej minejo krči!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2009 15:31:07   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: a982

Zdravo,
lp

Ampak a982 še vedno ne ve koliko čaja user posted image

Jaz sem dodajala malo čaja našmu tamaučku, po nasvetu patronažne. Tudo jaz polno dojim. Gledam predvsem, da mu ne dam direktno pred ali po dojenju, ampak kdaj vmes. Čeprav verjetno boš rekla kdaj pa je to user posted image  Zdaj ko je že malo večji itak manj spi, ko pa je bil tako majhen pa recimo pred kopanjem, če ga ne dojiš prej. Jaz sem tako majhnemu, kot je tvoj, naštimala mogoče 30 ml v flaško, spil pa je recimo 10 ml. Zdej tudi 30 ml že spije. Kakšen dan tudi ne dam (pozabim), kokr je. Sem pa malo bolj v skrbeh takrat, ko ima vgreznjeno mečavo, takrat mu ga večkrat ponudim ... ga ima kar rad, vode pa ne tako zelo.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?