|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki po 1 tremesečju,po 12 tednu
17.9.2009 8:57:12   
mokca
ojla!
punce vstopila sem v 12 teden,počasi zaključujem 1 trimesečje.naj povem,da razen izostanka M,poz.testa,malenkostnega špikanja,utrujenosti,pogostega lulanja nisem imela.
res da nisem prvič nosečka,pa me vseeno zanima če je normalno,da se okoli 12 tedna tako popravi počutje da si res FAJN.

skrbi me,ker me sploh nič ne špikne uspodi,da bi vsaj vedela če kaj dogaja.joškice me ne bolijo,malo so me samo na začetku.
drugi teden imam NS.

je to normalno??ok?mora nujno špikat uspodi na momente??

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki po 1 tremesečju,po 12 tednu
17.9.2009 9:12:38   
Zala01
mene do zdaj, sem v 23. tednu, še ni nikoli nič špikalo. Iz prve nosečnosti se mogoče spomnem blagega špikanja zaradi širitve maternice in vsega ostalega, tokrat pa čisto nič. Sem pa v 12. tednu še kako vedela, da sem noseča, saj mi je bilo zelo slabo tam do 16. tedna. Srečno na NSuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2009 9:21:39   
ribica.
ne skrbi vse je vredu tudi če fizično ne čutiš da si noseča. Bodi srečna, da ti ni slabo. Prsi tudi ne bolijo v vsaki nosečnosti. Mene so pri prvi nosečnosti ful bolele, in se jih dotaknit nisem smela in sem imela večje že takoj na začetku. V naslednjih dveh nosečnostih pa so se mi začele večati tam nekje od 16 tedna. Malo še, pa bož začela tudi ti opažati svojo nosečnost, pa tudi čutiti. Vso srečo!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2009 9:49:41   
Claire2010
Tudi jaz sem noseča toliko kot mokca (12 t), pa me prsi sedaj NIČ ne bolijo, tudi povečale se niso kaj veliko. Na začetku so bolele, in malenkost so se povečale, sedaj pa nič. Malo me skrbi, če je to normalno user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2009 9:54:17   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Claire2010

Tudi jaz sem noseča toliko kot mokca (12 t), pa me prsi sedaj NIČ ne bolijo, tudi povečale se niso kaj veliko. Na začetku so bolele, in malenkost so se povečale, sedaj pa nič. Malo me skrbi, če je to normalno user posted image

Vse je normalno. Meni so se prsi povečale za malenkost čist na začetku nosečnosti (mogoče še zardi hormonov, ki sem jih prejemala pred nosečnostjo) in od takrat pa vse do konca čist nič večje in tudi nobenih bolečin. Po porodu pa sem imela takoj mleka na pretekin takrat ob navalu tudi za 2 številki večje

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2009 9:55:19 >

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2009 10:07:30   
Claire2010
Hvala Hope2, si me potolažila user posted image . Sem se že ustrašila, da ne bo mleka ali kaj user posted image . No pa vidim, da so res vse skrbi odveč. Vsako telo je uganka zase user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2009 10:27:40   
Hope2

Hvala Hope2, si me potolažila user posted image . Sem se že ustrašila, da ne bo mleka ali kaj user posted image . No pa vidim, da so res vse skrbi odveč. Vsako telo je uganka zase user posted image

Velikost jošk in količina mleka k sreči nista povezani. Moja številka je bila A, med nosečnostjo B, med dojenjem polna B, ob navalu C. Torej kljub malim joškam ogromnooooo mleka. Je pa zdaj po dojenju prazna Auser posted image . NIč bat, po porodu samo pristavljat, večkrat več mleka bo. To pa je merilo za količino mlekauser posted image

Pa enim teče mleko že v nosečnosti, enim pa ne, tudi to ni merilo, tak da brez predhodne panikeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2009 10:28:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2009 12:03:01   
mokca
oj!
ja upam da bo res tako držalo.
matr včasih preberem,da ko ni znakov lahko kaj pomeni.user posted image vsekakor upam da je res tako.ja še 1 teden do NS.pa porka duš se nič kaj ne spomnim izpred treh let.user posted image user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2009 12:48:13   
tweety83
Ti kr brez skrbi. To obdobje je najbolj fajn. Jaz sem se tud tak fajn počutila,kot da sploh ne bi bila noseča. Sedaj ko grem proti 23t pa je vsake toliko kako špikanje od spodaj itd.itd.
Samo prepusti se in uživaj v nosečnosti!user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2009 13:48:34   
Teja K
Fajn je, da lahko prideš na forum in najdeš tisto kar te zanima :-)

Meni je na internetu izračun pokazal, sa sem noseča 5 tednov, saj veste kako to gre prvi dan zadnje m. No prsi me ne bolijo čisto ni, tudi povečale se mi niso, me pa špika kar naprej čist na dnu hrbta že skoraj v kolku, kar mi tudi povzroča malo skrbi. Sem imela enkrat izven. mat, sicer na drugi strani, kot pa sem sedaj noseča (to vem zato, ker so mi jajcevod odstranli, kr ga je razneslo), ampak me vseeno skrbi če ni spet kakšno sranje... takšno. Ampak se tolažim, da je vse ok... ampak tdo 6. 11. pa je še daleččččččččččč, ko imam prvi pregled.
drugače pa sem še napihnjena kot balon, vsaj meni se zdi, da me je že sedaj sam trebuh (seveda ni res), ampak jaz vem, drugi pa ne, zato opazim user posted image .

V prvi nosečnosti pa je bilo ravno obratno, na začetku, takoj sem imela povečane in boleče prsi, trebuha pa še v 5. mesecu nič, najprej so prišle joške, potem odzadaj pa jaz. Najbolj mi je bilo smešno, ko so v trgovini, kamor sem zahajala, šele v 8. mesecu ugotovili, da sem noseča, ja tako je to. Očitno od ženske do ženske drugače in tudi od nosečnosti do nosečnosti razlike, da ja ne bi vedeli kaj vse se z nami dogaja in kdaj, ampak če tako pogledamo, saj nosimo vedno drugega človeka v sebi :-)user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2009 8:24:58   
nincrli

Men prsi nasploh niso nekam ful bolele. Včasih v prvem tromesečju je kaj pikalo not, pa edino moj se jih ni smel dotikat, ni pasalo user posted image   Povečale pa so se minimalno, sem upala da se še bodo  pa zgleda ne bo kaj user posted image

Pa pol nekje po 13 tednu je blo res zakon, nč ni bolelo, ni blo več utrujenosti... Tak, da sploh ni panike, če ne špika odspodaj, mene je na začetku ful pol pa sploh nič več... No pred kratkim pa se je spet začelo špikanje, boleč križ, ponovno non stop lulanje... user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2009 9:52:37   
Anjuša
Ojla!
Punce ve ste zakon....jst sm sicer v osmem tednu in to je moja druga nosečnost (prva neuspešna). Znaki so sicer podobni kot prvič: nenormalno trde povečane prsi, občutljive bradavice, lulanje, zbadanje-špikanje(enkrat na levi, enkrat na desni...)user posted image , boleč križ, utrujenost in na žalost se je pridružilo že ekstremno povečan občutek za vonje, kar v eno slabosti (ne toliko bruhanja) ampak samo cel dan slabosti, slabosti, slabosti.... Sicer malo sumim, da je to posledica tablet Dabroston....kaj pa vem?Kaj misliteuser posted image
Sicer me pa malo  panika daje kaj bo na pregledu drug teden...kdaj začne utripat srček po 7., 8. tednu....sploh ne vem natančno??? Kar malo me trga od skrbiuser posted image

Anjuška

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?