|
RE: znaki po 1 tremesečju,po 12 tednu 17.9.2009 13:48:34
|
|
|
|
Teja K
|
Fajn je, da lahko prideš na forum in najdeš tisto kar te zanima :-) Meni je na internetu izračun pokazal, sa sem noseča 5 tednov, saj veste kako to gre prvi dan zadnje m. No prsi me ne bolijo čisto ni, tudi povečale se mi niso, me pa špika kar naprej čist na dnu hrbta že skoraj v kolku, kar mi tudi povzroča malo skrbi. Sem imela enkrat izven. mat, sicer na drugi strani, kot pa sem sedaj noseča (to vem zato, ker so mi jajcevod odstranli, kr ga je razneslo), ampak me vseeno skrbi če ni spet kakšno sranje... takšno. Ampak se tolažim, da je vse ok... ampak tdo 6. 11. pa je še daleččččččččččč, ko imam prvi pregled. drugače pa sem še napihnjena kot balon, vsaj meni se zdi, da me je že sedaj sam trebuh (seveda ni res), ampak jaz vem, drugi pa ne, zato opazim . V prvi nosečnosti pa je bilo ravno obratno, na začetku, takoj sem imela povečane in boleče prsi, trebuha pa še v 5. mesecu nič, najprej so prišle joške, potem odzadaj pa jaz. Najbolj mi je bilo smešno, ko so v trgovini, kamor sem zahajala, šele v 8. mesecu ugotovili, da sem noseča, ja tako je to. Očitno od ženske do ženske drugače in tudi od nosečnosti do nosečnosti razlike, da ja ne bi vedeli kaj vse se z nami dogaja in kdaj, ampak če tako pogledamo, saj nosimo vedno drugega človeka v sebi :-)
|
|
|