pat
|
:)dobro jutro! kak sem komaj čakala dan, ko bom lahk tud jst napisala, da sm bla na prvem pregledu.!!:bravo:no super dogodek se je zgodil ta ponedeljek. ker sem bila prvič pri G me je kr mal skrbelo, če bo prijazna.:love: je šel z mano in najprej ni nič kaj lepo kazalo, da bo imel kaj od tega:zmeden: sestre so mi izpolnile kartoteko in pri vprašanju če imamo kakšne dvojčke v družini, ji je ob mojem odg. zastal dih.(oba dedka sta dvojčka, sestrični sta dvojčici)no, pa nimam dvojčkov. je bil :love: kr mal razočaran. G. (dr. Recer v ZD za študente, lj) je super, toplo priporočam. naredili smo tud UZ in :love: je bil zraven. sicer je G. vprašala, če mislim, da se bo onesvestil, pa sem ji razložila, da študira medicino in občasno dela tudi v domu za ostarele, pa da je vsega vajen. je rekel, da mu je bilo kr čudno, ko me je G "posilila";). pikica je zdrava, baje že G dolg ni vidla tak lepega :duda:, na koncu ji je bilo žal, da si ga ni posnela!sej vem, da more to vsem rečit, sam nekak se mi zdi, da je resno mislila, ker je to skoz ponavljala. potem je z :love: udarila debato, kaj je kaj in kaj je razvito pa to, js sm bla pa zravn ko kak bumber-medicinske fore:) pikica je velika skoraj 6 cm zato smo dobili nov PDP-14. 12. (prej 25. 12.), sicer ne vem, kak je to možno, ker sem še imela M, takrat ko bi že mogla bit noseča..ampak,sej je vseen. pa menda je:modri:. bi naj imel kar velikega, kar me ne preseneča;), ata seveda tega ni slišal(ja po moje tud!). dobila sva slikice in veliko dobrih nasvetov. komaj čakam na naslednji UZ, ki pa bo šele! 1. avgusta!:((:grrr: me veseli, da se je vse lepo izteklo, ker me je kr mal skrbelo, glede na to, da sm mela svoj pregled šele v zdaj. no, od danes naprej smo po novih izračunih v 14. tednu. trebuščka je za vzorec, res malo, slabosti in drugih težav nimam, tak da je res fešta! pa še izpit sm naredla za povrh.:bravo::bravo: ok, sm se mal razpisala:zmeden:, eh, pa sej vete, kak je ko si navdušen!:bravo: lep dan!
|