Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 18:08:38
|
|
|
|
zvesta
|
pralne flumastre...
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 18:11:37
|
|
|
|
malajka84
|
hmm kaj pa vem, a ni še mal premejhn.po moje bi ble vse stene čudovite:) pa vrjetn bi blo bl zanimiv u usta dajat:) ne bi ji rada glih stanovanja uničla:) d ne bi mali preveč umetnišk postal;)
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 18:48:59
|
|
|
|
Ribica **
|
Enkrat je treba zacet risat. Saj menda mal gledajo a ne, kaj otrok pocne, ko ima flumastre v rokah.
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 18:53:52
|
|
|
|
ksenija12
|
Priporočam lesene igračke..beri podpis:)
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 18:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ksenija12, lusne stvari, ampak skoraj nobene primerne za to starost.
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 19:06:05
|
|
|
|
glugluglu
|
Lego kocke (velike, duplo), kakšen večji in lahek avto, karkoli za pritiskat in zraven spušča razne zvoke, lonček kamor skozi odprtine meče kocke različnih oblik, zelo fajn in še dolgo uporabno je tudi knjigica, ki ima ob strani živalice, na katere pritisneš in se začnejo oglašati (ena ima naslov Kdo dela MUUU) - otroci zelo radi pritiskajo in oponašajo, starši pa lahko otroku istočasno še kaj preberejo. Ampak na koncu je itak od otroka odvisno, nekdo nekaj še povohal ne bo, kar je drugemu najbolj zabavno.
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 19:42:31
|
|
|
|
malajka84
|
Hvala vsem za ideje. glugluglu kje pa se dobi ta knjigica?
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 19:42:37
|
|
|
|
livia
|
Kako leseno sestavljanko podobno temu http://www.otroskisvet.si/index.php?cPath=18_9 Prstne barve in ja, flomastre ali štampiljke (ni premali, bo pa čez 2 meseca. če je v vrtcu pa že riše z voščenkami in podobnimi zadevami). Knjigice, moj predlog Moja prva knjiga od Učil ali Otroški slikovni slovar od Založbe Grahovec. Kakšen ksilofon. Lego kocke duplo itak, samo odvisno koliko si pripravljena dat za darilo. Kopalni plašček recimo ali pa paket gatk za odvajanje od pleničk. Fredov obroč, če ga nimajo. Zobna ščetka, tuš gel, mleko za telo, kak kinder jajček..... odvisno od globine denarnice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 20:11:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 21:52:26
|
|
|
|
Najaa
|
Ma ja, kar vprašaj jo. Drugače pa vedno pridejo prav barvice ali kakšne prstne barve in mogoče zvezek ali risalni blok zraven. Ker če mene vprašaš, mi imamo tolko igrač, da imam raje takšna ustvarjalna darila. Nekaj malega, pa zraven kaj sladkega. Tega bo tak najbolj vesel.
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 22:04:35
|
|
|
|
nia5
|
Moja bo sicer zdaj 16m, ampak ima že ena dva meseca taki komplet lončkov, ki se zložijo en v drugega in en na drugega. Uporablja pa jih vsepovsod, v vodi, v pesku, kamenčke meče not, zlaga jih....in ji je najljubša igrača od vseh, pa jih nima tako malo . Zadnjič pa sma ji kupila kocke in ne pali glih.
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 22:17:31
|
|
|
|
potepinček
|
Moj je star 14 mesecev in trenutno so mu všeč igrače, ki jih vleče za seboj, žoge, kocke, ki se v kaj zlagajo oz. mečejo, avtomobilčki na pogon (porineš in se še naprej pelje in je bolj glesen)...
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 16.9.2009 22:34:32
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Hvala vsem za ideje. glugluglu kje pa se dobi ta knjigica? založba je Mladinska knjiga, tako, da tui bi jo morali imeti, avtorica je: Reider Katja
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 17.9.2009 11:11:10
|
|
|
|
Jelcy
|
Kaj kompliciras, saj gres samo na obisk....kaksno zogo ali avto, vlak pa tudi ce jih ima ze 100...
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 17.9.2009 14:26:57
|
|
|
|
Ekaz
|
Po moje so boni najboljša rešitev. Npr. bon v Baby centru in bo kupila kar pač rabi. Mi smo dobili toliko igrač, oblačil, marsikaj se podvaja, potem sploh ne pride na vrsto, da obleče, saj preraste...in nimamo nič od tega. Jaz za otročke podarjam le še bone. Ko je otrok malo večji, da že razume, da gre za darilo, pa dam zraven še kakšno čokolado.
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 18.9.2009 9:18:33
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Odvisno od človeka, ampak meni boni niso všeč. Mi veliko več pomeni, da otročkoma prinesejo kakšen "plastik fantastik" kot pa bone. Jaz še zdaj lahko za skoraj vsako igračko in cunjico povem, kdo je kaj prinesel in tudi moj fantek zna že veliko povedati o kakšnih igračkah in kdo mu jih je prinesel in zakaj. Meni se boni zdijo preveč neosebni.
|
|
|
|
RE: KAJ KUPITI 14.MESEČNEMU FANTKU 18.9.2009 11:52:47
|
|
|
|
polma
|
Naš 15m je nor na tipične fantovske igrače-žoga, avto, bager, traktor.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?