Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
angelcare in dvignjen jogi 15.9.2009 23:19:24
|
|
|
|
anika87
|
Jutri dobimo Angelcare z blazino za zaznavanje premikanja in me zanima, ali imate kaj podložene jogije tiste, ki uporabljate AC. Jaz sem jogi podložila pri vzglavju, sem pa vprašala po telefonu gospoda ki prodaja AC (prav z njihove spletne strani), kako je s tem, pa je rekel, da je lahko podložen, samo naj bi kao bil tako, da je kot neka cela ploskva spodaj (kot velika "kajla"). Ker, ni pa rekel, da bi morala dati pod blazino kaj takšnega, da bi bila ploskva cela, ker me je vprašal če so spodaj letnice, sem rekla da ja in ni nič rekel, da na letnicah ne sme bit, se pravi, da če ne podlagam, je kar ok na letvicah a ne? S čim imate podloženega, tiste ki imate še vedno dvignjenega? Saj, verjetno bom kar pustila brez podloge, da bo raven... samo vprašam...
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: angelcare in dvignjen jogi 16.9.2009 7:03:47
|
|
|
|
Hope2
|
S čim pa imaš podloženo? Drugače se jogi ne podlaga, razen kot so ti rekli, da ga podložiš s celo ravno ploskvijo, ponavadi z lesom. Podloži se pa lahko tudi posteljica, npr 2 knjigi daš pod vsako nogico, tam ko ima glavico. Tako smo imeli mi in potem pod jogijem angelcare. Angelcare mora biti na ravni podlagi in jogi se mora lepo prilegat angelcaru, ne sme biti neki v zraku, ker potem ne zaznava. Na letvicah je lahko, ja. Torej, če velik poliva, dve ali več knjig odvisno od debeline, porini pod nogice posteljke in je lahko dvignjena. Naj bi bil kot 30 stopinj, vendar nas se je potem vedno prismučal na konec posteljke, zato smo imeli manjši kot. Če pa ne poliva, pa ne rabiš podlagat.
|
|
|
|
RE: angelcare in dvignjen jogi 16.9.2009 8:59:16
|
|
|
|
flik
|
Mi smo imeli ploskvi Angelcara na letvicah pod jogijem in je bilo ok.
|
|
|
|
RE: angelcare in dvignjen jogi 16.9.2009 9:08:08
|
|
|
|
salcka
|
mi imamo jogi dvignjen mrežo za prenosne posteljice. pod jogijem angelcare, vzglavje je dvignjeno. angelcare deluje brezhibno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?