Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 15.9.2009 20:48:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej sory...v kakšnem podjetju pa to delaš, da tega nimajo in, da moraš ti poskrbeti za to stvar Res mi ni jasno? Ajde, ne bi rekla, da je to tvoje podjetje ampak, da moraš TI pridobiti vzorec pogodbe...... Če je to manjše podjetje potem imajo verjetno tudi računovodjo in ponavadi imajo oni take stvari....
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 15.9.2009 21:02:28
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Če je to manjše podjetje potem imajo verjetno tudi računovodjo in ponavadi imajo oni take stvari.... Se strinjam s teboj, drugače pa so za to tudi pravniki.Ker tole vse skupaj je pa res čudno urejeno pri vas.Upam, da ti tudi pogodbe o zaposlitvi ni bilo treba sami sestaviti. LP
|
|
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 15.9.2009 21:07:59
|
|
|
|
dtt
|
Žal mi je to nalogo zadal ravno pravnik ... ne ne drgač mi ni blo treba delat ne svoje ne pogodbe za koga drzga v službi....
|
|
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 15.9.2009 21:34:46
|
|
|
|
kajajaka
|
ojla, žalostno, pa sploh ne osamljen primer, da kadroviki in pravniki ne pozanjo svojega dela. jaz sem morala celo dokazovati, da mi ta pravica res pripada. Sicer pa moj aneks vsebuje: - na katero pogodbo se navezuje, - da bom koristila kr. delovnik skladno z zakonom... - koliko ur tedensko, - koliko bo sedaj bruto plača - do kdaj ta skarajšani del. čas traja To je to, LP, pa srečno!
|
|
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 15.9.2009 21:42:27
|
|
|
|
dtt
|
Hvala kajajaka vse si bom zapisala, se bol bi bla pa res hvaležna za kopio (seveda z izbrisanimi os. podatki) aneksa oz. pogodbe da mu jo pod nos p....
|
|
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 16.9.2009 19:05:04
|
|
|
|
dtt
|
Vsa obupana, pridobila vse kar je zahtevu in zdej si on narobe razlaga zakon kot da je ta člen da me pripada skrajšan delobni čas do 6 leta mlajšega otroka razveljavljen....čist sem že obupana in izčrpana od tega dokazovanje, Kajajaka na kak način si pa ti dokazala ker, jaz sem že vse mogoče spisala in dala pa še kr trdi svoje da je ta člen razveljavljen....????
|
|
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 16.9.2009 19:07:20
|
|
|
|
zvesta
|
naj pokliče na CSD..... mu bodo takoj razložili.... mani so isto težili, pa sem tako dolgo čakal, dolker ni pred menoj poklicala in se informirala....
|
|
|
|
RE: Aneks k pogodbi o zaposlitvi zaradi koriš... 16.9.2009 19:15:22
|
|
|
|
enea
|
Ne vem glih vsega, ampak jaz na moji firmi nisem nič urejala, sem šla na CSD z mojo pogodbo o zaposlitvi, so mi oni sestavili pogodbo da uveljavljam 4 ure za toliko časa, v kolikor bo imel drugi otrok 6 let. Res pa je da sem jaz uradno zaposlena za 4 ure za nedoločen čas.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?