picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey No, jaz imam sicer doma fanta, ampak je ves navdušen nad Winxicami Pa naj jih gleda, če mu paše. Saj prej je bil pa Nodi, pa Mojster Miha pa še kaj bi se našlo. Tudi Winx bodo minile, tako kot vse ostale. Pa razne Ninja želve, Spidermani in podobno. Ja, najbrž je res pomfl, se nisem nikoli toliko poglabljala v njih, ampak - kaj smo pa mi gledali? Baltazarja, Tom & Jerrya in podobno, pa je bil tudi pomfl, pa se ni nihče pritoževal. Najprej...Baltazar pa res ni pomfl (al karkoli že)... Drugače pa moje mnenje je, da je fajn bit mal selektiven. Sej ti tut ne gledaš vsega sranja po TV, ali pač? Jst sem zelo izbirčna kar se tiče tv programov, je moj čas preveč dragocen, da bi ga zapravljala za razne resničnostne šove pa brezvezne oddaje... Niti ni štos v tem, da bo vse minilo. Tudi z gledanjem risank si otrok oblikuje odnos do življenja, do ljudi, itd. Še posebej, če je to par ur dnevno (kolikor današnji otroci gledajo tv). Drugače pa moji hčerki bi tut pasal jest non stop čokolado pa nč drugega? A naj ji dovolim, če ji to paše? In ja...mi smo se včasih vozili brez avtosedežev...(ko že glih govoriš o tem, da smo včasih tut gledal pomfl- se včasih vprašam, kako bi sploh prilezli iz votline, če bi vsi razmišljali v stilu 'včasih so') Se mi zdi, da se nekateri premalo zavedajo, da je za človeštvo zelo pomembno vse kar počnemo. Ker se skozi naše trenutno početje oblikujejo vrednote v prihodnosti. Past je glih v tem, da se to ne zgodi čez noč, ampak se spremembe dogajajo počasi leta in leta... Mah...bi se dalo o tem debatirat...
|