dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ojla, lahko bi rekla: "Dobro vem, kaj prestajaš..." pa ne bom, ker je vsaka zgodba zase... Zato te bom objela in stisnila k sebi, ker vem, da ti je hudo... . Biti mama... pojem, ki ima 1000 razlag. Pa naj bo mama prvič ali drugič ali n-tič. Ni važno. Težko se je soočiti s strahovi in žalostjo, ki se prepleta ob vsakem od neuspehov. Sama se včasih sprašujem, zakaj ravno jaz? Zakaj je oni tam zgoraj ravno meni naložil to breme? In ni smiselnega odgovora, zato sem nehala postavljati to vprašanje. ...in vsakič, ko padem po vseh štirih..., se znova poberem in počasi dvignem svojo sključeno glavo ter grem naprej. Ni druge. Grem, dokler ne uspem. Drži se. Danes se zjoči... in daj žalost ven. Jutri bo bolje. Obljubim. In ko boš spet padla (upajmo, da čim manjkrat), bomo tukaj, da te potolažimo. Lepo napisano in resnično Kot pravijo, kjer je volja tam je moč, želja te bo vodila . Pa četudi bo minilo še več mesecev ali let, se bo splačalo pretrpet vsako muko. Drugače pa ni nujno, da bosta prav dolgo čakala na vse preiskave, ob slabem spermiogramu, lahko izpustijo nekaj ženskih preiskav in takoj zašibajo z ICSI. Imata tudi izbiro samoplačniškega postopka, ki se vama lahko zgodi že v roku 3 mesecev. Lahko proba mož jemat kake dodatke v prehrani (maca, l-arginine, l-carnitine, zink, antiokidante, q-encim), vendar jih mora jest najmanj 3 mesece. Samo pogumno naprej Se podpišem !!!!