|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekje vmes....se vedno cakam
15.9.2009 14:15:06   
Anonimen
Danes imam slab dan. Spet se mi je ulila M, ze 20 mesec razocaranj. user posted image

Moz je danes dobil rezulate spermiograma - ni slab, dober pa tud ne Spermiji so leni, niso ravno prave oblike,.... Sva na zacetku dolge poti, ker ce nama ne rata po naravni poti, se bo itak obrnilo leto ali vec, da bova sla na umetno. Pa vmes hormonske terapije, ce bodo potrebne, pa cakalne dobe, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Oh ja.Edina preiskava, ki je za manao je HSG (izvid bp) vse ostalo pa še pred mano.

Sem nekaj casa visela na temah "pricakujemo tega in tega meseca" pa ko je bilo toliko razoracanj, sem se dala kr dol iz teh seznamov, prevec zalostno je bilo vidt moje ime obarvano modro mesec za mesecom in jokajoče smajlije in objemcke zraven.

O postopkih IVF, ICSI še kaj dosti ne vem, tako da se mi zdi da med Vas, ki klepetate tam, ne spadam, in kar nikjer ne morem več izliti svoje žalosti in strahu.

No vseeno pa vse le ni tako crno kot pisem. Doma ze imam enega sončka, ki mi lepše dneve in bogati dušo. In ker poznam obcutek blazenosti "biti mama" si se toliko bolj zelim biti mama vsaj se enemu otroku, ceprav sva si vedno zelela tri otroke, pa zdaj za drugega bijeva tak dolg boj.

Danes je slab dan, jutri bo bolje.

LP

anonimna user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekje vmes....se vedno cakam
15.9.2009 14:18:26   
anaksunamun
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2009 14:25:56   
tweety83
Nikoli ne smeš obupati,čeprav vem da je zelo zelo težko. POskusi najti vsaj en majhen žarek upanja in vsaj eno pozitivno misel.
Vsako slabo je za nekaj dobro.
DRži se!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaksunamun)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2009 14:27:58   
talika81
user posted image   mogoče si že sita teh objemčkov in odgovorov, da bo tudi vama ratalo.

tudi midva se že nekaj časa boriva za najinega user posted image , ki bi bil najin prvi ... pri nama so tud ugotovili, da je z mano bp, pri njemu pa je seme manj primerno za naravno oploditev.

aprila letos nama je sicer ratalo, ampak sem morala na abrazijo, ker je plodu nehal biti srček.

draga moja, vedi, da nisi edina, ki se bori za user posted image  in tukaj smo punce, ki se podpiramo in se bodrimo in navijamo druga za drugo. tako da dobrodošla med nami.

in če ti bo laćje pri srcu, se kr izjoči. pomaga, verjameš ali ne ... vsaj meni je. in tudi moram priznati, da je prav fajn, ko lahko s kom , ki ima enake težave kot ti, poklepetaš in slišiš kako vzpodbudno besedo ...  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2009 14:29:09   
pika74
Ojla,

lahko bi rekla: "Dobro vem, kaj prestajaš..." pa ne bom, ker je vsaka zgodba zase...

Zato te bom objela in stisnila k sebi, ker vem, da ti je hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Biti mama... pojem, ki ima 1000 razlag. Pa naj bo mama prvič ali drugič ali n-tič. Ni važno. Težko se je soočiti s strahovi in žalostjo, ki se prepleta ob vsakem od neuspehov. Sama se včasih sprašujem, zakaj ravno jaz? Zakaj je oni tam zgoraj ravno meni naložil to breme? In ni smiselnega odgovora, zato sem nehala postavljati to vprašanje.

...in vsakič, ko padem po vseh štirih..., se znova poberem in počasi dvignem svojo sključeno glavo ter grem naprej. Ni druge. Grem, dokler ne uspem.

Drži se. Danes se zjoči... in daj žalost ven. Jutri bo bolje. Obljubim. In ko boš spet padla (upajmo, da čim manjkrat), bomo tukaj, da te potolažimo.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2009 14:36:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Nikoli ne smeš obupati,čeprav vem da je zelo zelo težko. POskusi najti vsaj en majhen žarek upanja in vsaj eno pozitivno misel.
Vsako slabo je za nekaj dobro.

Obupala nisem, nasprotno to, da vem da obstaja možnost umentne oploditve, zdravljenja, ipd, me navdaja z upanjem, da vseeno pa mogoče še bom zanosila. Danes je pač slab dan, ko sem žalostna, ko me srce boli, pa saj vem da večinoma ta občutek poznate in vem da me razumete in tile objemi prav pašejo, pa čeprav virtualni.

HVALA VSEM!

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2009 14:51:33   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

lahko bi rekla: "Dobro vem, kaj prestajaš..." pa ne bom, ker je vsaka zgodba zase...

Zato te bom objela in stisnila k sebi, ker vem, da ti je hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Biti mama... pojem, ki ima 1000 razlag. Pa naj bo mama prvič ali drugič ali n-tič. Ni važno. Težko se je soočiti s strahovi in žalostjo, ki se prepleta ob vsakem od neuspehov. Sama se včasih sprašujem, zakaj ravno jaz? Zakaj je oni tam zgoraj ravno meni naložil to breme? In ni smiselnega odgovora, zato sem nehala postavljati to vprašanje.

...in vsakič, ko padem po vseh štirih..., se znova poberem in počasi dvignem svojo sključeno glavo ter grem naprej. Ni druge. Grem, dokler ne uspem.

Drži se. Danes se zjoči... in daj žalost ven. Jutri bo bolje. Obljubim. In ko boš spet padla (upajmo, da čim manjkrat), bomo tukaj, da te potolažimo.

Lepo napisano in resničnouser posted image

Kot pravijo, kjer je volja tam je moč, želja te bo vodilauser posted image . Pa četudi bo minilo še več mesecev ali let, se bo splačalo pretrpet vsako muko.

Drugače pa ni nujno, da bosta prav dolgo čakala na vse preiskave, ob slabem spermiogramu, lahko izpustijo nekaj ženskih preiskav in takoj zašibajo z ICSI. Imata tudi izbiro samoplačniškega postopka, ki se vama lahko zgodi že v roku 3 mesecev. Lahko proba mož jemat kake dodatke v prehrani (maca, l-arginine, l-carnitine, zink, antiokidante, q-encim), vendar jih mora jest najmanj 3 mesece.

Samo pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2009 16:42:32   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

Lepo napisano in resničnouser posted image

Kot pravijo, kjer je volja tam je moč, želja te bo vodilauser posted image . Pa četudi bo minilo še več mesecev ali let, se bo splačalo pretrpet vsako muko.

Drugače pa ni nujno, da bosta prav dolgo čakala na vse preiskave, ob slabem spermiogramu, lahko izpustijo nekaj ženskih preiskav in takoj zašibajo z ICSI. Imata tudi izbiro samoplačniškega postopka, ki se vama lahko zgodi že v roku 3 mesecev. Lahko proba mož jemat kake dodatke v prehrani (maca, l-arginine, l-carnitine, zink, antiokidante, q-encim), vendar jih mora jest najmanj 3 mesece.

Samo pogumno naprejuser posted image

Se podpišem !!!!

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!