Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 15.9.2009 14:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa objemi, poljubčki, občutek varnosti, brezmejno zaupanje, cartanje do nezavesti ? Me prav zanima kaj bi ratalo iz otroka , ki bi ga vzgajali le tako, da "jim ne škodujemo" sej s tem jim ne škodujem tak da dobita polno dozo
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 15.9.2009 15:26:33
|
|
|
|
barika
|
Najboljša mama je RR mama
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 15.9.2009 18:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
V petek zelo, v nedeljo zjutraj pa niti ne najbolj. Do kosila se stanje izboljsa.
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 7:58:55
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Tastarejsega ja, tamlajsi pa prevec krici pa se ocala nosi, bljak. u matr tole pa ni glih za RR :) hehe no jst mam svojga neizmerno rada...tud takrat ko mi dvigne pokrov... še vedno pa pravim, da se ljubezen meri z dejanji in ne z besedami...tko da ja poznam nekaj primerkov,ki jih njihov otrok ne gane kej dost...
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 9:28:31
|
|
|
|
Zanica
|
Ali imate radi SEBE?
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 9:30:31
|
|
|
|
ledenaa
|
In če napišeš da jih nimaš rad kaj potem Se bo RR sesul od postov kakšni starši
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 9:31:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 jaz bi se pridala vprasanje-Kadite v avtu,ob prisotnosti otrok? ???
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 9:32:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica Ali imate radi SEBE? Odlično vprašanje.
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 9:38:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Najboljša mama je RR mama To pa. Ne preklinja, vedno kuha, otroci so vedno v privezu, v zakonu je bljazno srečna, ne vara, ni prevarana, skratka - idealna supeRRmama.
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 14:20:21
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA v privezu
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 14:37:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 živali majo tud rade svoje mladiče. sam včasih jih pojejo sej so naši otroci tut tko sladki...še posebej dojenčki. Prav za popapcat!
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 22:04:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 jaz bi se pridala vprasanje-Kadite v avtu,ob prisotnosti otrok? ??? Kaj ti ni jasno? Zaradi vprasanja,je vas otrok v avtu privezan-seveda so odgovori 99%JA,ceprav se vidi ogromno otrok neprivezanih,pravim,da lahko vprasamo tudi tole o kajenju.Itak,da NIHCE, kje pa,lasje pokonci in podobno....potem pa videvam folk kako veselo vlece,zadaj pa trije majhni otroci. Hotela sem rect,da je to BV vprasanje za rr.
|
|
|
|
RE: Ali imate radi svoje otroke? 16.9.2009 22:12:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 jaz bi se pridala vprasanje-Kadite v avtu,ob prisotnosti otrok? ??? Kaj ti ni jasno? Zaradi vprasanja,je vas otrok v avtu privezan-seveda so odgovori 99%JA,ceprav se vidi ogromno otrok neprivezanih,pravim,da lahko vprasamo tudi tole o kajenju.Itak,da NIHCE, kje pa,lasje pokonci in podobno....potem pa videvam folk kako veselo vlece,zadaj pa trije majhni otroci. Hotela sem rect,da je to BV vprasanje za rr. Ni mi jasno, kako lahko
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?