|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosnik iz hoferja
14.9.2009 18:15:42   
simoncica
Kupujem si prenosni računalnik in sem v hoferju zasledila tega: http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/58_12674.htm. Naj bi bil dober. Vendar me skrbi, kako potem, če je kaj narobe uveljavljaš garancijo? Trgovka v našem hoferju mi je rekla, da oni to pošljejo v Avstrijo. Verjetno potem to da ga dobim popravljenega nazaj traja kar nekaj časa...

Je že katera kupila kdaj kaj podobnega v hoferju in kakšne imate izkušnje z garancijo? Bi ve kupile ta računalnik ali bi se raje odločile za big bang?

Hvala že vnaprej za vaša mnenja in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenosnik iz hoferja
14.9.2009 19:14:59   
ona
Jaz ti lahko samo mojo pozitivno izkušnjo z dvd predvajalnikom povem...kupili smo ga enkrat maja za enih 70 €(se ne spomnim točne cene).V roku 1 meseca je crknil,ker se ni več polnil in na elektriko tudi ni delal,skratka tema...ga nesem nazaj v trgovino in mi ga brez besed zamenjajo z novimuser posted image
Skratka pozitivno presenečenauser posted image
Nakar tega drugega začnemo uporabljat in po enem mesecu še ta crkne...ne vrti cd-ja...ga nesem spet nazaj in trgovka je šla pogledat,če imajo še kakšnega na zalogi in ga niso imeli,zato so tega mojega poslali na popravilo in v roku slabih 2 tednov so mi ga popravili in dostavili v trgovino...zdej upajmo,da bo tale delal nekaj časa,čeprav malo dvomim,ker imam občutek,da se kar kvarijo...
Zdej glede prenosnika...jaz ga bi vzela,samo malo me skrbi,da se mi začne kaj kvarit,ker take stvari je vseeno bolje vzet neko preverjeno znamko(hp,lg...)
Kar se pa tiče servisa se pa tam ne hecajo in so korektni do kupca,svaka jim čast!!!

(odgovor članu simoncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.